ΚΥΠΡΟΣ

Κατ' αρχήν συμφωνία Ανόρθωσης - Πελέ

Κατ' αρχήν συμφωνία Ανόρθωσης - Πελέ

H Ανόρθωση ανακοίνωσε την κατ' αρχήν συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Βίτορ Ούγκο Γκόμες Πάσος, πιο γνωστό ως "Πελέ".

Ο Πορτογάλος μέσος, φτάνει την Κυριακή το βράδυ στην Κύπρο και τη Δευτέρα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις ώστε να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την "Κυρία".

Αναλυτικά: "Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ανακοινώνει την κατ’ αρχήν συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Vítor Hugo Gomes Passos, γνωστό και ως «Πελέ». Ο εικοσιεπτάχρονος Πελέ, είναι Πορτογάλος κεντρικός μέσος, ο οποίος έρχεται με ελευθέρα μετεγγραφή από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στις Πόρτο και Ίντερ ενώ στην Ελλάδα – πέραν του Ολυμπιακού - φόρεσε τα χρώματα Εργοτέλη και Λεβαδειακού. Η άφιξη του στην Κύπρο έχει προγραμματιστεί για απόψε. Αύριο, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πριν οριστικοποιηθούν οι όροι της μεταξύ μας διετούς συνεργασίας. Καλωσορίζουμε τον Πελέ στην Ανόρθωση και του ευχόμαστε τα καλύτερα με την ομάδα μας".

Ο ποδοσφαιριστής με καταγωγή από την Πορτογαλία ανήκει στο ΟΣΦΠ, είναι 27 χρονών και έχει ύψος 1.87. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, ως 6άρι και ως 8άρι. Το ξεκίνημα της καριέρα του ήταν εντυπωσιακό, καθώς το καλοκαίρι του 2007 πήρε μεταγραφή στην Ίντερ, η οποία δαπάνησε 2 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Μετά από ένα χρόνο παρουσίας στην Ίντερ και με 22 εμφανίσεις στο ενεργητικό του, ανάγκασε την Πόρτο να εκταμιεύσει το ποσό των 6 εκατομμύριο για να τον κάνει κάτοικο Οπόρτο.

Ωστόσο το πέρασμα του από τους «δράκους», κάθε άλλο ως πετυχημένο μπορεί να θεωρηθεί και ως εκ τούτου στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός, στη Πόρτσμούθ και στη Βαγιαδολίδ. Μετά από ένα τριετές πέρασμα από την Τουρκία και την Εσκισεχισπορ, κατέληξε στην Ελλάδα και στον Εργοτέλη.

Από νωρίς ξεχώρισε και πήρε μεταγραφή για τον ΟΣΦΠ, δίχως όμως να πάρει πολλές συμμετοχές και ως εκ τούτου το δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς το ανάλωσε ως δανεικός στον Λεβαδειακό. Είναι διεθνής με τις κατώτερες εθνικές της Πορτογαλίας.

Διαβάστε περισσότερα στο balla.com.cy

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ