ΚΥΠΡΟΣ

Οριστικά τέλος ο Δώνης από τον ΑΠΟΕΛ

APOEL Nicosia coach Giorgos Donis looks out from the bench before a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White)
APOEL Nicosia coach Giorgos Donis looks out from the bench before a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White) AP

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την συναινέσει λύση της συνεργασίας της με Γιώργο Δώνη. Ανέλαβε ο Πορτογάλος τεχνικός, Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Παρελθόν και τυπικά αποτελεί από τον ΑΠΟΕΛ ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας προπονητής δεν συνεχίζει στον πρωταθλητή Κύπρου, πληρώνοντας το μάρμαρο για τα άσχημα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα.

Να τονιστεί βέβαια πως σύμφωνα με πληροφορίες πριν ένα μήνα έγινε πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας των δυο πλευρών, αλλά ο Δώνης αρνήθηκε και κάπου εκεί άρχισε να ραγίζει το γυαλί. Εντέλει, σήμερα (22/3) ήρθε το διαζύγιο.

Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου του 2017, όταν ο Μάριο Μπέεν αποτέλεσε παρελθόν μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Βιτόρουλ στο πρώτο ματς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ανέτρεψε το σκορ στη Λευκωσία και πέρασε και το εμπόδιο της Σλάβια Πράγας, οδηγώντας το ΑΠΟΕΛ στους ομίλους της διοργάνωσης. Αφήνει το ΑΠΟΕΛ στα ημιτελικά του Κυπέλλου και στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος μετά την τρίτη αγωνιστική των playoffs, ενώ απομένουν επτά ματς.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της, με τον προπονητή Γιώργο Δώνη και το προπονητικό του επιτελείο.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για όσα πρόσφεραν στην ομάδα, την τρέχουσα περίοδο, τους Γιώργο Δώνη, Μάκη Αγγελίνα, Γρηγόρη Γεωργίτσα, Μίοντραγκ Μέταν, Γιώργο Γεωργιάδη και Παναγιώτη Μαλιαρίτση.

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους"

ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ

Ο Πορτογάλος τεχνικός, Μπρούνο Μπαλταζάρ, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ. Την περυσινή σεζόν κάθισε στον πάγκο της Ολιανένσε, ενώ την τρέχουσα ξεκίνησε σε αυτόν της ΑΕΛ (Λεμεσού). Παραιτήθηκε στις 5 Μαρτίου μετά τη βαριά ήττα από τον Απόλλωνα (5-1) στο ντέρμπι της πόλης.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον προπονητή Bruno Miguel Nunes Baltazar.

O κ. Baltazar θα πλαισιωθεί από τον προπονητή Γιώργο Κωστή και ακόμη δύο βοηθούς. Τους Eddie Walter Alves Cardoso και Guilherme Emanuel Silva Ramos. Προπονητής τερματοφυλάκων θα αναλάβει, ο Μιχάλης Μορφής.

Καλωσορίζουμε τον κ. Baltazar στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε με τη βοήθεια των συνεργατών του, των ποδοσφαιριστών και του κόσμου της ομάδας να πετύχει τους κοινούς μας στόχους.

Ο κ. Baltazar αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα στον Αρχάγγελο".

AP Photo/Paul White

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ