ΚΥΠΡΟΣ

O Stoiximan κοντά στα παιδιά που το έχουν ανάγκη

O Stoiximan κοντά στα παιδιά που το έχουν ανάγκη

Σε άπορα παιδιά των ακαδημιών της ΑΕΛ καταλήγουν τα δώρα του Stoiximan.gr μέσω του ιδρύματος ΚΕΠΑΚΥ.

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα ΚΕΠΑΚΥ, πρόεδρος του οποίου είναι η σύζυγος του προέδρου της ΑΕΛ, Ανδρέα Σοφοκλέους, Ασουσένα Σοφοκλέους, αποφάσισε να χαρίσει σε παιδιά των ακαδημιών της ΑΕΛ που το έχουν ανάγκη τα δώρα που πρόσφερε στην πρώτη ομάδα η χορηγός εταιρεία Stoiximan.gr.

Σήμερα (05/01) πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με αφορμή μια πρωτοβουλία της κ. Ασουσένα Σοφοκλέους που αξίζει χίλια μπράβο.

Συγκεκριμένα, η Stoiximan.gr δώρισε δέκα λάπτοπ στην ΑΕΛ, με τον Θεόδωρο Αντωνίου να τονίζει στη διάσκεψη Τύπου που έγινε σήμερα πως αυτή η δωρεά έγινε πέραν της συμφωνίας που υπήρχε στην αρχή της χρονιάς.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΑΕΛ, Δημήτρης Λιαννέλης τόνισε: "Καλή χρονιά. Ευχαριστούμε την χορηγό εταιρεία μας. Είναι δίπλα μας. Αυτό το δώρο πηγαίνει σε μαθητές ποδοσφαιριστές μας. Θα είναι σημαντικό εργαλείο για αυτούς. Ευχαριστούμε και την κυρία Σοφοκλέους για την προσφορά της μέσω του ΚΕΠΑΚΥ".

Από την πλευρά της Stoiximan.gr μίλησε ο Πάνος Κωνσταντόπουλος επισημαίνοντας: "Καλή χρονιά. Σήμερα κάνουμε πράξη αυτό που λέγαμε ότι η εταιρεία θα προσφέρει και άλλα εκτός από την χορηγία. Βρισκόμαστε στην white list στο θέμα της αδειοδότησης. Καλή δύναμη στην κυρία Σοφοκλέους για το έργο της".

Εκπροσωπώντας το ΚΕΠΑΚΥ, η πρόεδρος του Ασουσένα Σοφοκλέους είπε: "Χρονιά πολλά. Ευχαριστούμε την ΑΕΛ και την εταιρεία Stoiximan. Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά αυτά τα δώρα. Καλή δύναμη σε όλους".

Δείτε videos και φωτογραφίες από τη διάσκεψη μέσα από την κάμερα του Balla..

ΠΗΓΗ: BALLA

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ