ΚΥΠΡΟΣ

Ο "Σίφο"... ανακοίνωσε τον Πράνιτς στην Ανόρθωση

Ο "Σίφο"... ανακοίνωσε τον Πράνιτς στην Ανόρθωση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ εδώ και λίγες μέρες είναι και επίσημα παίκτης της Ανόρθωσης και επιθυμεί διακαώς να συνεργαστεί ξανά με τον Ντάνιελ Πράνιτς με τον οποίο είναι σε συζητήσεις οι Κύπριοι για αυτό και έσπευσε να... ανακοινώσει τη μεταγραφή του.

Στη Θεσσαλονίκη για το φιλικό με τον ΠΑΟΚ, το βράδυ της Παρασκευής (21/7), βρίσκεται η Ανόρθωση. Ο σύλλογος της Κύπρου διαμένει στο Μακεδονία Παλλάς και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ δεν έχασε την ευκαιρία να μοιραστεί με τους φίλους του στο instagrma μια φωτογραφία όπου περνάει μερικές στιγμές χαλάρωσης.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία όμως συνοδευόταν και από μια αποκάλυψη. Αυτό γιατί ο Κροάτης άσος είχε δίπλα του τον Ντάνιελ Πράνιτς ο οποίος φορούσε μια μπλούζα της Ανόρθωσης. Είναι γεγονός ότι ο Κυπριακός σύλλογος είναι σε συζητήσεις με τον Πράνιτς αλλά ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία των δυο πλευρών.

Η τουλάχιστον δεν είχε μέχρι την ώρα που ο "Σίφο" ανέβασε τη φωτογραφία στο ίντερνετ και έγραψε: "Φίλε μου κάλως ήρθες στην νέα/παλιά μας ομάδα ώστε να γίνουμε και πάλι πρωταθλητές".

Οι δυο τους φυσικά είχαν υπάρξει συμπαίκτες σε Παναθηναϊκό και Εθνική Κροατίας και μένει να δούμε αν θα συνεργαστούν και πάλι.

My friend welcome to ur new/old team again to be the champions

A post shared by Gordon Schildenfeld (@sifkan) on

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ