ΚΥΠΡΟΣ

Ο Πάμπος Χριστοδούλου στην Ομόνοια

Cyprus' coach Charalambos Christodoulou gives instructions to his players during the Euro 2016 qualifying Group B match between Cyprus and Bosnia, at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, Tuesday, Oct. 13, 2015. Bosnia beat Cyprus 3-2. (AP Photo/Petros Karadjias)
Πάμπος Χριστοδούλου AP

Νέος προπονητής στην Ομόνοια από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Πάμπος Χριστοδούλου. Ο Κύπριος τεχνικός συμφώνησε με το "τριφύλλι" και πιάνει δουλειά με την έναρξη της επόμενης σεζόν.

Τον τέως ομοσπονδιακό προπονητή της Κύπρου, Πάμπο Χριστοδούλου, προσέλαβε η Ομόνοια. Το "τριφύλλι" ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον 49χρονο τεχνικό, ο οποίος το 2014 και το 2015 δούλεψε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Η ανακοίνωση: "Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την πρόσληψη του Πάμπου Χριστοδούλου στη θέση του προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας. Ο κ. Χριστοδούλου διετέλεσε προπονητής της εθνικής Κύπρου τις χρονιές 2014 και 2015. Κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ΑΕΛ το 2012 και λίγους μήνες αργότερα την οδήγησε στους ομίλους του Europa League.

Εργάστηκε, επίσης, σε Ανόρθωση, Ολυμπιακό και Δόξα. Το υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο θα αποτελείται από τους:

Άκης Ιωακείμ (Βοηθός Προπονητής)

Σωτήρης Χαραλάμπους (Γυμναστής)

Παύλος Κίναν (Γυμναστής)

Αντρέας Μαυρής (προπονητής τερματοφύλακων)

Αντρέας Μιχαήλ (αναλυτής αγώνων / στατιστικολόγος)

Το νέο τεχνικό επιτελείο θα αναλάβει τα καθήκοντά του, με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Σύλλογος εύχεται καλή επιτυχία σε όλους".

Η Ομόνοια είναι στην 4η θέση του κυπριακού πρωταθλήματος και έχει 54 βαθμούς.

(AP Photo/Petros Karadjias)

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ