ΚΥΠΡΟΣ

Ο Καρλάο επιμένει και δεν παρουσιάζεται

Ο Καρλάο επιμένει και δεν παρουσιάζεται

Ο Καρλάο είχε δείξει ξεκάθαρα τις τάσεις φυγής του από τον ΑΠΟΕΛ και με δηλώσεις του και με την κίνησή του να μαζέψει όλα του τα πράγματα, φεύγοντας από τη Λευκωσία στο τέλος της σεζόν.

Ο Καρλάο είχε δείξει ξεκάθαρα τις τάσεις φυγής του από το ΑΠΟΕΛ και με δηλώσεις του στο Balla και με την κίνησή του να μαζέψει όλα του τα πράγματα, φεύγοντας από τη Λευκωσία στο τέλος της σεζόν. Ο ΑΠΟΕΛ επιμένει ότι ο παίκτης δεν μπορεί να σηκωθεί να φύγει, αφού έχει συμβόλαιο και του χρόνου, τονίζοντας ότι όποια ομάδα τον θέλει, θα πρέπει να καταβάλλει περίπου 300.000 ευρώ.

Ο Καρλάο επιμένει στα δικά του και, όπως αναφέρει το apoel.net, δεν επέστρεψε στην Κύπρο και δεν θα είναι παρών στηνπρώτη φετινή προπόνηση το απόγευμα!Τραβάει το σκοινί στα άκρα ο Βραζιλιάνος αμυντικός, ο οποίος δείχνει με τη στάση του πως οι τάσεις φυγής που έδειξε στο τέλος της σεζόν δεν ήταν καθόλου τυχαίες.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, εκ των κορυφαίων στόπερ του πρωταθλήματος, δεν δείχνει έμπρακτα καμία διάθεση επιστροφής και μένει να φανεί τι μέτρα θα λάβει από εδώ και πέρα ο ΑΠΟΕΛ για να διαφυλάξει τα συμφέροντά του.

Τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα έχουν προκύψει σενάρια για ενδιαφέρον της ΑΕΚ Αθηνών για τον Καρλάο (και για ένα... σωρό ακόμη παίκτες) λόγω... Τιμούρ Κετσπάγια. Ωστόσο, η "κοπάνα" του Βραζιλιάνου δεν συνεπάγεται κάτι ως προς την ορθότητα ή μη αυτών των σεναρίων. Ο Βραζιλιάνος στόπερ έχει δείξει ξεκάθαρες τάσεις φυγής ήδη από τα τέλη Απριλίου...

Πηγή: balla.com.cy

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ