ΚΥΠΡΟΣ

Ο Δώνης τη στιγμή των υπογραφών στον ΑΠΟΕΛ

Ο Δώνης τη στιγμή των υπογραφών στον ΑΠΟΕΛ
Δώνης, ΑΠΟΕΛ

Η επιστροφή του Γιώργου Δώνη στον ΑΠΟΕΛ πήρε επίσημη μορφή. Ο 48χρονος τεχνικός υπέγραψε για ένα χρόνο στην κυπριακή ομάδα με οψιόν ανανέωσης. (PHOTO).

Ο Ολλανδός τεχνικός Mario Been αποχώρησε από τον ΑΠΟΕΛ και τη θέση του πήρε ο Γιώργος Δώνης. Ο 48χρονος προπονητής υπέγραψε για ένα χρόνο στην κυπριακή ομάδα, ενώ στο νέο του συμβόλαιο υπάρχει και οψιόν ανανέωσης.

Ο Έλληνας κόουτς εργάστηκε στον ΑΠΟΕΛ και τη διετία 2013-2015. Το 2013-2014 σε 43 παιχνίδια είχε απολογισμό 30 νίκες, 7 ισοπαλίες και 6 ήττες, ενώ το 2014-2015 σε 26 ματς μέτρησε 11 νίκες, 8 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Στην καριέρα του ο Δώνης έχει δουλέψει και σε Ηλυσιακό, ΑΕΛ, ΑΕΚ, Ατρόμητο, ΠΑΟΚ, Αλ Χιλάλ και Αλ Σαρία. Ο Κύπριος μάνατζερ Δημήτρης Ζήνωνος ανέβασε φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο instagram, τη στιγμή που ο Δώνης υπογράφει στον ΑΠΟΕΛ.

Με τον ΑΠΟΕΛ ο Δώνης πήρε το νταμπλ το 2013-2014, ενώ το 2014-2015 έπαιξε μαζί του στους ομίλους του Champions League.

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση για αλλαγή προπονητή πάρθηκε μετά την ήττα από τη Βιτόρουλ για τα προκριματικά του Champions League. Στην ανακοίνωσή της η κυπριακή ομάδα ανέφερε: "Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της, με τον προπονητή Mario Been και το τεχνικό του επιτελείο.

Η διοίκηση πήρε αυτή την απόφαση κρίνοντας ότι οι εμφανίσεις της ομάδας δεν ήταν οι προσδοκώμενες παρά το ότι τα αποτελέσματα κρατούν τον ΑΠΟΕΛ εντός του ευρωπαϊκού του στόχου, ο οποίος είναι, η είσοδος σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ευχαριστούμε τον Mario Been για την συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ