ΚΥΠΡΟΣ

Απόλλων και Ομόνοια στον τελικό

Απόλλων και Ομόνοια στον τελικό
CH.SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Ο Απόλλων νίκησε με 5-4 στα πέναλτι το ΑΠΟΕΛ και προκρίθηκε στον τελικό του κυπριακού κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια. Και το "τριφύλλι" προκρίθηκε στα πέναλτι σε βάρος της ΑΕΚ (video)

Το ΑΠΟΕΛ δεν θα κάνει για τρίτη σερί σεζόν το νταμπλ στην Κύπρο, καθώς ο Απόλλων το απέκλεισε στην διαδικασία των πέναλτι.

Ισόπαλη με 1-1 έληξε η ρεβάνς στο "Τσίρειο", αποτέλεσμα και του πρώτου ματς στο ΓΣΠ, δεν άλλαξε κάτι στην παράταση και στα πέναλτι ο Απόλλωνας επικράτησε με 5-4 (ευστόχησαν Παπουλής και Γιαννιώτας).

Θα παίξει στον τελικό για 15η φορά στην ιστορία του (7 τρόπαια, 7 ήττες), ενώ το ΑΠΟΕΛ δεν θα κάνει νταμπλ για τρίτη σερί χρονιά!

Αντίπαλος του Απόλλωνα στον τελικό θα είναι η Ομόνοια, η οποία επίσης στα πέναλτι απέκλεισε την ΑΕΚ. Επικράτησε με 4-3, ενώ και στο πρώτο ματς και στην ρεβάνς δεν υπήρχε σκορ (όπως βέβαια και στην παράταση απόψε).

Για το "τριφύλλι" αυτός θα είναι ο 21ο τελικός, ενώ έχει 14 τρόπαια και 6 χαμένους. Το τελευταίο τρόπαιο της Ομόνοιας ήταν το 2012 και του Απόλλωνα το 2013 (τα δύο επόμενα τα πήρε το ΑΠΟΕΛ).

Οι ρεβάνς των ημιτελικών:

Τετάρτη

Απόλλων - ΑΠΟΕΛ 1-1 [5-4 πέν.] (45' Αλέξ ντα Σίλβα / 45'+2 Εφραίμ) [ 1-1]

Ομόνοια - ΑΕΚ 0-0 [4-3 πέν.]

***αναλυτικότερα για όλα ματς στο www.balla.com.cy

Απόλλων - ΑΠΟΕΛ 1-1 [5-4 πέν.]

Ομόνοια - ΑΕΚ 0-0 [4-3 πέν.]

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ