ΚΥΠΡΟΣ

Ναυάγιο ΑΠΟΕΛ με Τζαβέλλα

Ναυάγιο ΑΠΟΕΛ με Τζαβέλλα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν προχωράει τελικά του Τζαβέλλα στον ΑΠΟΕΛ, αφού ο Έλληνας άσος φέρεται να ζητά περισσότερα χρήματα απ' όσα του προσφέρει η κυπριακή ομάδα. Έχει πρόταση από την Τουρκία.

Βλέποντας την επιθυμία της απόκτησής του από τον ΑΠΟΕΛ, ο Γιώργος Τζαβέλλας θέλησε να καρπωθεί όσα περισσότερα μπορούσε από οικονομικής απόψεως και αυτός είναι ο λόγος που δεν υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές. Η συνεργασία οδηγήθηκε σε ναυάγιο...

Σύμφωνα με το balla.com.cy, ο πρώην ακραίος μπακ του ΠΑΟΚ είχε αρχικά δεχθεί ένα χρηματικό ποσό κοντά στις 350.000 ευρώ ετησίως, αλλά εκεί που διαφαινόταν συμφωνία, επανήλθε μέσω του μάνατζερ του με αυξημένες απαιτήσεις που έφταναν τις 450.000 ευρώ!

Εκεί λοιπόν του είπαν από πλευράς ΑΠΟΕΛ πως δεν μπορεί να γίνει η συμφωνία αν επέμενε σε τέτοια χρήματα. Έτσι, λοιπόν, η περίπτωσή του δεν προχώρησε και οι Κύπριοι θα κοιτάξουν άλλη περίπτωση, εκτός αν έχουμε ανατροπή των δεδομένων την τελευταία στιγμή.

Οι πληροφορίες από Κύπρο λένε ότι έχει καλύτερη πρόταση από Τουρκία και ότι μάλλον θα συνεχίσει την καριέρα του στην γειτονική χώρα. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ