ΚΥΠΡΟΣ

Μυστήριο για το ντεμπούτο Βασιλείου στα Κατεχόμενα

Μυστήριο για το ντεμπούτο Βασιλείου στα Κατεχόμενα

Ο Ελληνοκύπριος Δημήτρης Βασιλείου μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την μετακίνηση του στα Κατεχόμενα και την Ντεγκιρμενλίκ δεν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα φέρεται να δέχθηκε απειλές!

Ο σύλλογος από τα Κατεχόμενα σε εκτός έδρας ματς ηττήθηκε την Κυριακή με 2-1. Ο Δημήτρης Βασιλείου για τον οποίο έγινε μεγάλος ντόρος λόγω της απόφασης του να παίξει ποδόσφαιρο σε ομάδα Β' κατηγορίας στα Κατεχόμενα δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή.

Άγνωστο παραμένει εάν τελικά ο 35χρονος ποδοσφαιριστής ακυρώσει την μεταγραφή του μετά τις έντονες αντιδράσεις σε Κύπρο και Ελλάδα.

Το balla.com.cy επικοινώνησε με τον Δημήτρη Βασιλείου, ωστόσο ο τελευταίος δεν θέλησε καν να πει αν αν προπονείται με την ομάδα των Κατεχόμενων, ούτε διευκρίνισε αν και πότε θα παίξει για πρώτη φορά.

"Θα δούμε τι θα γίνει. Δεν μπορώ να πω τίποτα, ο καθένας γράφει και λέει ό,τι θέλει", τόνισε χαρακτηριστικά.

Η ιστοσελίδα worldbulletin.net δίνει μία διαφορετική διάσταση τονίζοντας χαρακτηριστικά: " Ο Δημήτρης Βασιλείου, ο οποίος επρόκειτο να κάνει το ντεμπούτο με την ομάδα της 1st Division, Ντεγκερμενλίκ το περασμένο Σάββατο κόντρα στην Χάμιτκοβ εμποδίστηκε να προσέλθει από ακροδεξιούς φανατικούς Κύπριους που περικύκλωσαν το σπίτι του, στη νότια Κύπρο.

Η αστυνομία έσπευσε προκειμένου να προστατεύσει τον ποδοσφαιριστή αλλά για την δική του ασφάλεια δεν του επέτρεψε να βγει από το σπίτι του.

Ελληνοκύπριοι εθνικιστές τον απειλούσαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χαρακτηρίζοντας τον 'προδότη'. Δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος της Ντεγκερμενλίκ, Εμιραλί Οζτουκάρ στην Millieyet σημειώνοντας πως: "Οι απειλές από τους Ελληνοκύπριους δεν είναι σωστές.

Ο μόνος σκοπός του παίκτη μας είναι να παίξει ποδόσφαιρο. Πιστεύουμε πως ο ποδοσφαιριστής μας θα βρίσκεται στη σύνθεση της ομάδας μας την επόμενη εβδομάδα".

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως έγινε προσπάθεια να επικοινωνήσει ο πρόεδρος της τουρκοκυπριακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Χασάν Σέρτογλου με τον ομόλογο του στην ελληνοκυπριακή, Κωστάκη Κουτσοκούμνη δίχως όμως να ευδοκιμήσει.

Τον περασμένο Νοέμβριο υπεγράφη στη Ζυρίχη συμφωνία ανάμεσα στην ελληνοκυπριακή ομοσπονδίας και των Κατεχόμενων. Ουσιαστικά προέβλεπε πως η Τουρκοκυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εντάσσεται στην ΚΟΠ σαν Ομοσπονδία, σύμφωνα με τους κανονισμούς και το καταστατικό της ΚΟΠ.

Επιπλέον, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) θα συνεχίσει να είναι μέλος της FIFA και της UEFA και το αρμόδιο όργανο, υπεύθυνο για την οργάνωση, τον έλεγχο και τη διαχείριση του ποδοσφαίρου στην Κύπρο, καθώς επίσης το Όργανο, το οποίο είναι υπεύθυνο για διεθνείς ποδοσφαιρικές δραστηριότητες στην Κύπρο.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ