ΚΥΠΡΟΣ

Μιλόγεβιτς και Δώνης παίζουν για ΑΠΟΕΛ

Μιλόγεβιτς και Δώνης παίζουν για ΑΠΟΕΛ

Ο διάδοχος του Τόμας Κρίστιανσεν θα είναι η πιο δύσκολη απόφαση της διοίκησης του Πρόδρομου Πετρίδη. Οι Βλάνταν Μιλόγεβιτς και Γιώργος Δώνης παίζουν για το ΑΠΟΕΛ για τον πάγκο της ομάδας.

Ο διάδοχος του Τόμας Κρίστιανσεν θα είναι η πιο δύσκολη απόφαση της διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη. Γιατί, μπορεί ο Δανός να φεύγει εν μέσω κριτικής, αλλά αφήνει φεύγοντας σαν παρακαταθήκη το πρωτάθλημα και μία σπουδαία ευρωπαϊκή πορεία.

Είναι αλήθεια ότι έγιναν οι πρώτες επαφές με προπονητές που θα κληθούν να αναλάβουν το μεγάλο βάρος. Διοικητικά στελέχη ευνοούν εκ νέου συνεργασία με το Γιώργο Δώνη, αλλά με κάποιες προϋποθέσεις. Είναι επίσης αλήθεια ότι ο Δώνης διατηρεί καλή σχέση με κάποια διοικητικά στελέχη χωρίς αυτό να σημαίνει οτιδήποτε, αλλά δεν αποκλείει επίσης προοπτική επιστροφής του.

Αλήθεια είναι και η βολιδοσκόπηση που έγινε στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς που είναι μάλιστα θετικός να αναλάβει την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Έχει μάλιστα υπέρ του τη γνώση της Κύπρου, αλλά και την πολύ καλή του πορεία με τον Πανιώνιο.

Δύο ονόματα που ορθά «παίζουν» στο ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ χωρίς όμως να αποκλείεται και άλλη λύση. Αν θελήσουμε να μπούμε σε πρόβλεψη, τότε με επιφύλαξη θεωρούμε τους Δώνη και Μιλόγεβιτς να είναι στην ίδια ευθεία και να ακολουθεί ο άγνωστος τρίτος!

Πηγή: balla.com.cy

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ