ΚΥΠΡΟΣ

Με το δεξί η Ομόνοια

Με το δεξί η Ομόνοια

Η Ομόνοια ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Κύπρου, επικρατώντας με 3-1 του Ερμή Αραδίππου. Δύο γκολ ο Αγκάγιεφ.

Με δύο γκολ του Αγκάγιεφ κι ένα του Ματ Ντάρμπισιρ, η Ομόνοια νίκησε με 3-1 τον Ερμή Αραδίππου και ξεκίνησε με το "δεξί" το κυπριακό πρωτάθλημα.

Ένα λεπτό μετά την έναρξη της αναμέτρησης, ο Ματ Ντάρμπισιρ κέρδισε πέναλτι όταν ανετράπη από τον Ντέκερς. Ο Άγγλος επιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση και το έκανε εύστοχα. Το 2-0 δεν άργησε για τους γηπεδούχους και σημειώθηκε στο 14' με τον Αγκάγιεφ να φεύγει στην αντεπίθεση και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Ερμή.

Ο Ερμής προσπάθησε να μειώσει με τον Άλμπα και το κατάφερε στο 20ό λεπτό με τον Ίμπσον ντε Μέλο. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έφθασαν κοντά στην ισοφάριση στο 52ο λεπτό, αλλά ο Άλμπα απέτυχε να εκμεταλλευτεί το τραγικό λάθος των Μαργκάσα και Παντελιάδη.

Κι αφού δεν το πέτυχε, ήρθε το τελικό 3-1 υπέρ της Ομόνοιας με τον Αγκάγιεφ να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο της ομάδας του, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Ζόρντι

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή, Δημητρίου, Νασιμέντο, Παντελιάδης (69' Ούρσουλιτς), Μαργκάσα, Φυλακτού (51' Φλορέσκου), Τουρέ, Κλέιτον, Χριστοφή (51' Σέρινταν), Αγκάγεφ, Ντάρμπισαϊαρ

ΕΡΜΗΣ: Ντέκερς, Μπενγκά, Χριστοφή, Μπάουμαν (46' Ντε Αραούχο), Μαρτίνουκ, Μαϊσουράτζε, Άλμπα (82' Αλεξίου), Χριστόφ, Σίργκι, Ντε Μέλο, Χόι (86' Γιαγκουδάκης)

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ