ΚΥΠΡΟΣ

Μαλέκος: "Ξεφτιλιζόμαστε"

Μαλέκος: "Ξεφτιλιζόμαστε"

Με την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ τα έβαλε ο παλαίμαχος άσος του Κυπριακού ποδοσφαίρου, Κώστας Μαλέκος, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στον Παναθηναϊκό.

Με τους διοικούντες του ΑΠΟΕΛ τα έβαλε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Κυπριακού συλλόγου Κώστας Μαλέκος ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Με ανάρτηση του στο facebook, ο Μαλέκος, χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα ενάντια στους διοικούντες του ΑΠΟΕΛ για το γεγονός ότι δεν κάλυψαν τη μετάβαση των Παλαίμαχων του ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό για φιλικό παιχνίδι με αποτέλεσμα τα 11 άτομα που πήγαν εκεί να ξευτιλίζονται.

Μαλέκος: "Ξεφτιλιζόμαστε"

Το ποστάρισμα του στο facebook ανέφερε:

«ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΕΛ… Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει την αντιμετωπίσει που τυγχάνουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές από το ίδιο τους το σωματείο. Δεν θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες αλλά μου είναι αδιανόητο ότι το μεγαλύτερο σωματείο της Κύπρου δεν μπορεί να πληρώσει ένα λεωφορείο για να μεταβεί η αποστολή στη Λεμεσό για τον αγώνα παλαιμάχων Απόλλων – ΑΠΟΕΛ. Και αυτά τα 11 άτομα που πήγαμε να ξεφτιλιζόμαστε γιατί δεν μπορεί να γίνει μια σωστή οργάνωση!».

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ