ΚΥΠΡΟΣ

Λαΐφης: "Ανέβηκε η ψυχολογία μας μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού"

Λαΐφης: "Ανέβηκε η ψυχολογία μας μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης θεωρεί ότι οι δυο συνεχόμενες νίκες επί του Παναθηναϊκού και της Μουσκρόν ανέβασαν την ψυχολογία στην Σταντάρ Λιέγης ενόψει του "τελικού" με την Θέλτα.

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Κύπρου και συγκεκριμένα στο www.balla.com.cy με αφορμή το παιχνίδι της Εθνικής Κύπρου με το Γιβραλτάρ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 13/11 αλλά παράλληλε μίλησε και για την παρουσία του στην Σταντάρ Λιέγης.

Αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι και την επικράτηση επί του Παναθηναϊκού αλλά και τον τελικό που έρχεται με την Θέλτα ενώ μίλησε και για την προσαρμογή που ήταν δύσκολη αρχικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο balla:

Tρία παιχνίδια όλο ήττες. Τι να περιμένει ο κόσμος από την Εθνική την Κυριακή;
«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το ξεκίνημα της Εθνικής, παρόλο που πιστεύω ότι παίξαμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Δικαιούμασταν και δικαιούμαστε κάτι περισσότερο. Μείναμε όμως με τις εντυπώσεις για άλλη μια φορά. Είναι καιρός να πιάσουμε νίκες. Είναι καιρός να κερδίσουμε.

Αυτές τις ημέρες μελετήσαμε το Γιβραλτάρ και κάναμε μαζί με τον προπονητή μας όλα τα απαραίτητα για να είμαστε έτοιμοι. Απομένει ακόμη μία προπόνηση και μετά έχουμε αγώνα. Πιστεύω ότι ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή και αν πάμε σοβαροί, τότε θα πάρουμε επιτέλους τη νίκη που θέλουμε».

Πως είναι η κατάσταση στη Λιέγη;
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος στη Λιέγη. Επικρατούν άλλες συνθήκες και άλλη νοοτροπία, όμως παντού υπάρχουν δυσκολίες. Κερδίσαμε τη Μούσκορν με 2-1 προχθές και ανεβαίνουμε. Μετά τη νίκη με τον Παναθηναϊκό και αυτήν στο πρωτάθλημα ανέβηκε και η ψυχολογία μας. Ακολουθεί ακόμα ένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα και μετά πάμε σε ένα παιχνίδι-τελικό με τη Θέλτα. Εκεί πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και μακάρι ο Θεός να μαςαξιώσει να προκριθούμε».

Προσαρμόστηκες εύκολα στην Λιέγη;
«Τον πρώτο καιρό ήταν πολύ δύσκολα, ειδικά τον πρώτο μήνα. Ο κόσμος εκεί μιλά γαλλικά και λίγοι μιλούν αγγλικά. Αντιλαμβάνεστε στην αρχή λίγο με το σπίτι, λίγο με τις προπονήσεις και την προσαρμογή υπήρχαν κάποια εμπόδια. Στη συνέχεια όμως όλα ήταν μια χαρά. Στις προπονήσεις είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλους. Το γήπεδο είναι πάντα γεμάτα όποτε παίζουμε και ο κόσμος δημιουργεί μια ωραία ατμόσφαιρα. Ελπίζω να έχουμε τα ίδια και στην Κύπρο όταν έρχομαι πίσω για την Εθνική».

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ