ΚΥΠΡΟΣ

Κυριάκου: "Το τρενάκι ξεκινάει στην Τουρκία για να πάει..."

Κυριάκου: "Το τρενάκι ξεκινάει στην Τουρκία για να πάει..."

Η εθνική ελπίδων της Κύπρου νίκησε 2-1 στη Λάρνακα την αντίστοιχη της Τουρκίας για τα προκριματικά του Euro U21 και ο αμυντικός του Απόλλωνα Λεμεσού, Λεωνίδας Κυριάκου, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media στη γειτονική χώρα. (φωτογραφία)

Τι κι αν έχανε μέχρι το 53' από το γκολ του Τζινάρ. Ο Κάρο ισοφάρισε σε εκείνο το χρονικό σημείο και ο Κώστας Σωτηρίου στο 58ο λεπτό ολοκλήρωσε την ανατροπή κι έδωσε τη νίκη στην εθνική ελπίδων Κύπρου (2-1) απέναντι σε αυτήν της Τουρκίας, στη Λάρνακα, για την 6ο όμιλο των προκριματικών του Euro U21.

Ο 19χρονος διεθνής Κύπριος αμυντικός του Απόλλωνα Λεμεσού (πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 76ο λεπτό στη θέση του Σπόλιαριτς) προχώρησε σε ανάρτηση με μήνυμα που έχει κοινωνικοπολιτικές προεκτάσεις μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Facebook.

''Το τρενάκι ξεκινάει στην τουρκία για να πάει.. Κι όποιος δεν τ' ακολουθεί μαύρο φίδι θα τον φάει… Θα το πούνε και στα νέα πως θα κάψουμε σημαία… θα’ ναι κόκκινη μεγάλη με αστέρι και φεγγάρι… και στη θέση μια άλλη ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ μεγάλη! #cyprus #u21 #fantastic #win#gia #tin #kipro #kanenas #den #ksexna #tipota #den #ksexniete", αναφέρει στην ανάρτησή του ο 19χρονος διεθνής Κύπριος αμυντικός του Απόλλωνα Λεμεσού, Λεωνίδας Κυριάκου.

Κυριάκου: "Το τρενάκι ξεκινάει στην Τουρκία για να πάει..."
TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ