ΚΥΠΡΟΣ

Ξύλο μεταξύ οπαδών Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ

Ξύλο μεταξύ οπαδών Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ

Επεισόδια υπήρξαν στο κλασικό κυπριακό ντέρμπι της Ομόνοιας με το ΑΠΟΕΛ (1-3), όταν οπαδοί των δυο ομάδων ήρθαν στα χέρια στις εξέδρες του ΓΣΠ της Λευκωσίας. (VIDEO)

Το ντέρμπι μεταξύ της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ της Λευκωσίας για την 12η αγωνιστική, βρήκε νικητές τους πρωταθλητές Κύπρου με 3-1 όπως και πέρυσι, όμως το παιχνίδι στιγματίστηκε από επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων.

Την παράσταση στο πρώτο ημίχρονο έκλεψαν τα όσα συνέβησαν στις εξέδρες. Οπαδοί και των δύο ομάδων είχαν σηκώσει πανό συμπαράστασης στους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική. " Αλληλεγγύη στον ελληνικό λαό. Κουράγιο στις οικογένειες των θυμάτων", έγραφε ένα εξ αυτών, στη θύρα 9 των γηπεδούχων.

Επιπλέον, οι γηπεδούχοι σήκωσαν και πανό υπέρ της ελληνοτουρκικής φιλίας, γραμμένο και στις δύο γλώσσες. "Η ειρήνη στην Κύπρο δεν θα εμποδιστεί", ήταν το μήνυμα. Παρ' όλα αυτά, οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ σήκωσαν πανό με προσβλητικό περιεχόμενο για το Πολυτεχνείο, ανήμερα της 17ης Νοεμβρίου: "Πολυτεχνείο 1973-2017, 44 χρόνια ψέμματα".

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια:

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ