ΚΥΠΡΟΣ

"Κουτσοκούμνη, ο Σολωμός έχει αηδιάσει"

"Κουτσοκούμνη, ο Σολωμός έχει αηδιάσει"

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης ανέρτησαν πανό κατά του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, με παραπομπή στο Σολωμό Σολωμού μετά την απόφαση του προέδρου της ΚΟΠ, να φορέσει φανέλα της εθνικής Τουρκίας. (VIDEO)

Μετά τη συνάντηση ανάμεσα στις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες των Αλβανίας, Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, Βουλγαρίας, Κροατίας, Κύπρου, ΠΓΔΜ, Μαυροβουνίου, Ρουμανίας, Ρωσίας, Σερβίας, Τουρκίας και Σλοβενίας, οι οποίες μετείχαν σε περιφερειακή συνάντηση ομοσπονδιών στην Κωνσταντινούπολη, διεξήχθη φιλική αναμέτρηση.

Σε αυτή αγωνίστηκαν αρκετοί από τους προέδρους, ανάμεσά τους και ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης της ΚΟΠ. Οι δύο ομάδες φόρεσαν τα χρώματα της εθνικής Τουρκίας και με αυτά αγωνίστηκε ο πρόεδρος της κυπριακής ομοσπονδίας.

"Κουτσοκούμνη, ο Σολωμός έχει αηδιάσει"

Αυτό προκάλεσε αντίδραση στην Κύπρο, με τους οργανωμένους οπαδούς της Ανόρθωσης, "Μαχητές"- κατά την αναμέτρηση με την Ομόνοια για τα Playoffs του πρωταθλήματος Κύπρου - ν' αναρτούν πανό κατά τους Κωστάκη Κουτσοκούμνη, με παραπομπή στον Σολωμό Σολωμού, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 14 Αυγούστου του 1996. "Ο Σολωμός σκοτώθηκε για να την κατεβάσει, από ψηλά σε βλέπει και έχει αηδιάσει...", ήταν το αναγραφόμενο περιεχόμενο.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ