ΚΥΠΡΟΣ

Κοντά σε Τζεμπούρ ο ΑΠΟΕΛ

Κοντά σε Τζεμπούρ ο ΑΠΟΕΛ

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ σε δηλώσεις του εμφανίστηκε ενοχλημένος από την στάση του Nτε Βινσέντι και προανήγγειλε κάτι καλύτερο στην θέση αυτή. Για τον Τζεμπούρ τόνισε ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία αν ο παίκτης πάρει την ελευθέρα του.

Για τον Ντε Βινσέντι τόνισε αρχικά ο Πρόδρομος Πετρίδης στον Sports1:

"Είναι κάτι που το είχα εντοπίσει από πολύ πριν. Γι' αυτό δεν ήμουν πολύ ζεστός με τον Ντε Βινσέντι. Είμαστε σε προχωρημένο στάδιο με άλλες 2-3 περιπτώσεις.

Είχαμε κάνει την υπέρβαση μας, δεν μπορούσαμε για περισσότερα. Είμαι και λίγο τσαντισμένος με τον ίδιο τον παίκτη. Έχει ένα μήνα που έφυγε και δεν ήρθε σε επαφή μαζί μας να δει τι γίνεται, παρά τα όσα έλεγε.

Με τον μάνατζερ του μόνο μία φορά μιλήσαμε όταν του μεταφέραμε την πρότασή μας, την οποία βρήκε χαμηλή παρά την αύξηση που του κάναμε. Να είστε σίγουροι ότι η απάντηση μας με την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή θα είναι αγωνιστικά καλύτερη".

Για Τζεμπούρ:" Εχω μιλήσει με τον Τζεμπούρ χθες και αν ελευθερωθεί από την Νότιγχαμ Φόρεστ, αυτό έχει ειπωθεί από την συνομιλία μας, με το ΑΠΟΕΛ είναι σχεδόν προσυμφωνημένος".

Πηγή: Balla.com.cy

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ