ΚΥΠΡΟΣ

Κόκκινη για ένα απλό σπρώξιμο ή για το "F**k Off";

Κόκκινη για ένα απλό σπρώξιμο ή για το "F**k Off";

Ο Μικέλ Αρουαμπαρένα στο ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ για το Κύπελλο Κύπρου, έπεσε καταλάθος πάνω στον διαιτητή και εκείνος στην συνέχεια τον απέβαλε (!). Ο ρέφερι λέει πως ο ποδοσφαιριστής τον εξύβρισε, ενώ ο παίκτης έκανε λόγο για εσκεμμένα ψέμματα. (VIDEO).

Όσκαρ πιο περίεργης κόκκινης κάρτας διεκδικεί αυτή που δόθηκε στο ματς της ΑΕΛ με τον ΑΠΟΕΛ για το Κύπελλο Κύπρου με πρωταγωνιστές τον Μικέλ Αρουαμπαρένα της ομάδας της Λεμεσού και τον ρέφερι της αναμέτρησης. Αν μη τι άλλο, θα διεκδικούσε το Νο1 σε βίντεο με τα bloopers της χρονιάς στον παγκόσμιο αθλητισμό, δεν υπάρχει αμφιβολία. Και εξηγούμαστε...

Σε μια ανύποπτη φάση, ο διαιτητής του αγώνα, Κώστας Ψευδιώτης, βρέθηκε φαρδύς πλατύς στο έδαφος αφού έπεσε πάνω του καταλάυος ο Μικέλ Αρουαμπαρένα σε μια προσπάθειά του να μαρκάρει τον αντίπαλο του. Ο ρέφερι σηκώθηκε και χωρίς κανένα δισταγμό έδειξε κόκκινη κάρτα στον Αρουαμπαρένα, έχοντας μάλιστα και νεύρα.

Οι πάντες απόρησαν. Ο διαιτητής θεωρείται φυσικό εμπόδιο, δεν... δικαιούται να νευριάζει και να αποβάλει έναν ποδοσφαιριστή επειδή απλά έπεσε πάνω του. Ακόμα και όντως να εκνευρίστηκε, διότι στην πραγματικότητα κανένας δεν θέλει να σωριάζεται στο έδαφος, θα όφειλε να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Αυτή είναι η μια πλευρά του νομίσματος. Στο φύλλο αγώνα μετά το φινάλε της αναμέτρησης στο Τσίρειο Στάδιο, ο Ψευδιώτης έγραψε πως ο Αρουαμπαρένα τον εξύβρισε και συγκεκριμένα του είπε "F**K off" γι αυτό και του έδωσε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Αυτό το γνωρίζουν οι δυο τους και κανένας άλλος, ούτε φαίνεται στο βίντεο κάτι τέτοιο, διότι κανείς δεν μπορεί να "διαβάσει" το στόμα του παίκτη.

Πάντως, ο Ισπανός επιθετικός το διαψεύδει κατηγορηματικά. Αξίζει να αναφερθεί ότι οΑρουαμπαρένα θα χάσει δύο παιχνίδια λόγω της αποβολής, ενώ θα έχει επιπλέον τιμωρία από τον Αθλητικό Δικαστή βάσει των όσων έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα.

Μάλιστα, ο επιθετικός της ΑΕΛ τοποθετήθηκε με δυο tweets, αναφέροντας εμμέσως πλην σαφώς ότι ο διαιτητής έγραψε εσκεμμένα ψέματα, προφανώς για να δικαιολογήσει την απόφαση που πήρε εκείνη την στιγμή, ίσως πάνω στην ένταση της στιγμής.

"Καταλαβαίνω ότι καλοί παίχτες, καλοί προπονητές, φίλαθλοι και διαιτητές μπορούν να πάρουν λάθος αποφάσεις ή συμπεριφορές, αλλά… όχι αυτοί οι διαιτητές", αναφέρει στο ένα "τιτίβισμα" και συνεχίζει: "Γράφουν ψέματα για να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους. Πάμε ΑΕΛ, όλοι μαζί μπορούμε".

Κόκκινη για ένα απλό σπρώξιμο ή για το "F**k Off";

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ