ΚΥΠΡΟΣ

Κακοποίησαν φαντάρο λόγω... τριφυλλιού

Κακοποίησαν φαντάρο λόγω... τριφυλλιού

Στρατιώτης της Εθνικής Φρουράς που υπηρετεί στην Κύπρο δέχτηκε κακοποίηση από μόνιμο αρχιλοχία και δύο ΕΠΥ επειδή ζωγράφισε το τριφύλλι!

Η εφημερίδα το "Derby" φέρνει στο φως μία απίστευτη ιστορία με την κακοποίηση ενός φαντάρου που ζωγράφισε το τριφύλλι .Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι στρατιώτης της Εθνικής Φρουράς κακοποιήθηκε επειδή ζωγράφισε τριφύλλι σε ένα χαρτί!

Η καταγγελία αναφέρει ότι ένας μόνιμος αρχιλοχίας και δύο ΕΥΠ έβρισαν τον νεαρό εθνοφρουρό, τον έδεσαν με πλαστική ταινία σε μία καρέκλα και τον έβαλαν ανάποδα σε ένα βαρέλι.

Το περιστατικό επιβεβαιώνει και ο υπουργός 'Αμυνας της Κύπρου Δημήτρης Ηλιάδης, ο οποίος καταδίκασε το περιστατικό χωρίς να προβεί σε περαιτέρω δηλώσεις καθώς διεξάγεται έρευνα από τις δικαστικές αρχές.

" Παρόμοια περιστατικά δεν έχουν καμία θέση στην Εθνική μας Φρουρά, έστω και αν είναι εντελώς μεμονωμένα. Το σχετικό επεισόδιο βρίσκεται υπό διερεύνηση, ασκείται ποινική ανάκριση και εκείνοι οι οποίοι εθύνονται θα παραπεμφθούν και θα τιμωρηθούν σε κάθε περίπτωση με κάθε αυστηρότητα επειδή παρόμοια φαινόμενα δεν έχουν θέση σε έναν ανθρώπινο στρατό όπως είναι η κυπριακή εθνοφρουρά".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ