ΚΥΠΡΟΣ

Και δεύτερο από Παναθηναϊκό παίρνει ο Νταμπίζας στην Ομόνοια

Και δεύτερο από Παναθηναϊκό παίρνει ο Νταμπίζας στην Ομόνοια

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός στην ακαδημία του Παναθηναϊκού, Γιώργος Σίμος, θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του John William Carver στον πάγκο της Ομόνοιας.

Αυτούς ξέρει, αυτούς εμπιστεύεται ο Νίκος Νταμπίζας και τους παίρνει μαζί τους στην Ομόνοια. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού μετά την συνεργασία του με τον πρώην τεχνικό των γκολκίπερ του τριφυλλιού Παναγιώτη Αγριογιάννη έχει έρθει σε συμφωνία και με άλλον πράσινο.

Ο λόγος για τον Γιώργο Σίμο ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τον Νίκο Νταμπίζα για να αναλάβει τον ρόλο του βοηθού του νέου τεχνικού της Ομόνοιας John William Carver. Οι δυο τους γνωρίζονται από παλιά καθώς έχουν υπάρξει και συμπαίκτες ενώ τα τελευταία χρόνια ο Σίμος ήταν προπονητής στην ακαδημία του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα την χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Σάμιου στην Κ20 των πράσινων αλλά φυσικά με την πρόταση που του έγινε του δίνεται μια νέα δυνατότητα και μια επιλογή που δεν μπορούσε να αρνηθεί.

Ο Σίμος σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24 ήταν τυπικότατος με τους πράσινους καθώς περίμενε να ολοκληρωθεί η σεζόν στην ακαδημία του τριφυλλιού και παρότι έχει ξεκινήσει η προετοιμασία της Ομόνοιας να ενταχθεί με δυο-τρεις μέρες καθυστέρηση σε αυτήν.

Για αυτό και παρέμεινε μέχρι και την Τετάρτη στον Παναθηναϊκό όταν και χαιρέτησε άπαντες στο "Γ. Καλαφάτης" χωρίς όμως να γνωρίζουν οι περισσότεροι για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Ο νεαρός προπονητής αναμένεται άμεσα να ενταχθεί στην Ομόνοια και δεν αποκλείεται ακόμα και στην διάρκεια της Παρασκευής να υπάρξει η ανακοίνωση από πλευράς του Κυπριακού συλλόγου για την έναρξη της συνεργασίας των δυο πλευρών.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ