ΚΥΠΡΟΣ

Η θετική έκπληξη του Κετσπάγια προς το ΑΠΟΕΛ αξίας 300.000 ευρώ

Η θετική έκπληξη του Κετσπάγια προς το ΑΠΟΕΛ αξίας 300.000 ευρώ

Ο Τιμούρ Κετσπάγια παραιτήθηκε από το δικαίωμα να πληρωθεί όλο του το συμβόλαιο και πήρε μονάχα τα δεδουλευμένα. Χάρισε 300.000 ευρώ στην ομάδα του και έφυγε κύριος.

Μπορεί να πέρασε πολλές δύσκολες φάσεις η συνεργασία του Κετσπάγια με το ΑΠΟΕΛ, μπορεί ακόμα να ήταν σε ψυχρότητα τις τελευταίες βδομάδες με τη διοίκηση και ειδικά με τον Πρόδρομο Πετρίδη, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον τέως προπονητή της ομάδας να λειτουργήσει κατά τρόπο τέτοιο που εξέπληξε θετικά τους πάντες και ειδικά τη διοίκηση.

Όταν ανακοινώθηκε η πρόθεση για διακοπή της συνεργασίας και ρωτήθηκε ο Τιμούρ για τις οικονομικές του απαιτήσεις, απάντησε πως θέλει μόνο να πληρωθεί ότι του αναλογεί φέτος.

Παραιτήθηκε δηλαδή του δικαιώματος να πληρωθεί το συμβόλαιο της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς με αντίτιμο μάλιστα γύρω στις 300 χιλιάδες ευρώ! Μια απόφαση που ασφαλώς και βοηθά τη διοίκηση να γλιτώσει ένα σεβαστό ποσό και ταυτόχρονα δείχνει πως ο Κετσπάγια αντιμετώπισε την όλη φάση μετά το διαζύγιο.

Ο «Σκοτεινός» έμαθε πως ο Τιμούρ και οι συνεργάτες του θα πληρωθούν τους μισθούς Απριλίου και Μαίου συνολικής αξίας 80 χιλιάδων ευρώ, αφού εκτός από τις 30 χιλιάδες του προπονητή έπαιρναν από 5 χιλιάδες οι Σοσό και Μιχαήλ.

Πηγή: balla.com.cy

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ