ΚΥΠΡΟΣ

Η Stoiximan τώρα και στην Κύπρο

Η Stoiximan τώρα και στην Κύπρο
Σημαία Κύπρου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Stoiximan, κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο στην Ελλάδα, απέκτησε άδεια και στην Κύπρο. Η ιστοσελίδα stoiximan.com.cy βρίσκεται ήδη στον "αέρα".

Η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την απόκτηση άδειας κλάσεως Β' από την Αρχή Στοιχημάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η ιστοσελίδα stoiximan.com.cy βρίσκεται ήδη στον "αέρα".

Όπως και στην Ελλάδα, έτσι και στην Κύπρο η παρουσία της Stoiximan συνοδεύεται από ένα εκτεταμένο χορηγικό πλάνο, αλλά και ένα πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας το οποίο θα ανακοινωθεί το προσεχές χρονικό διάστημα.

Ομάδες όπως ο Απόλλων, η ΑΕΛ και η Ανόρθωση έχουν ήδη χορηγική σχέση με τη Stoiximan, η οποία είναι παρούσα και σε θεσμούς όπως τα "Χρυσά Γάντια", ενώ στηρίζει σε σταθερή βάση τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του ύψους και 7ο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, Κυριάκο Ιωάννου.

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Stoiximan, κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, με αφορμή την απόκτηση άδειας στην Κύπρο σημείωσε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την απόκτηση της άδειας στην Κύπρο. Το stoiximan.co.cy θα προσφέρει μια αναβαθμισμένη ψυχαγωγική εμπειρία στο κυπριακό κοινό ενώ ταυτόχρονα η Stoiximan θα προσφέρει αξία στην κυπριακή κοινωνία και τον κυπριακό αθλητισμό μέσω του χορηγικού μας προγράμματος αλλά και των ενεργειών κοινωνικής υπευθυνότητας τις οποίες προγραμματίζουμε".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ