ΚΥΠΡΟΣ

Γιαννιώτας: "Το κεφάλαιο Ολυμπιακός έχει κλείσει"

Γιαννιώτας: "Το κεφάλαιο Ολυμπιακός έχει κλείσει"
CH.SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Αφού χάρισε την πρόκριση στο ΑΠΟΕΛ στα play-offs του Champions League και μίλησε για τον στόχο των ομίλων, ο Γιάννης Γιαννιώτας τόνισε πως το "κεφάλαιο Ολυμπιακός έχει κλείσει, τουλάχιστον για φέτος"

Το ΑΠΟΕΛ λυτρώθηκε στο 91' με γκολ του Γιάννη Γιαννιώτα, του Έλληνα εξτρέμ που παίζει στους Κύπριους ως δανεικός και πάλι μετά το περσινό δεύτερο εξάμηνο και πέρασε στα play-offs του Champions League, αποκλείοντας την Ρόσενμποργκ.

Αμέσως μετά το ματς, αφού μίλησε φυσικά για τον στόχο της πρόκρισης στους ομίλους, τόνισε πως έχει κλείσει το "κεφάλαιο Ολυμπιακός έχει κλείσει, τουλάχιστον για φέτος".

Μέρος των δηλώσεών του: "Η ομάδα το πίστεψε. Έβαλε τρία γκολ στις καθυστερήσεις. Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός για άλλη μία φορά. Μας πίστεψε μέχρι το τέλος".

"Τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Το πιστέψαμε στο δεύτερο ημίχρονο στη Νορβηγία. Στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του Θεού και του κόσμου θα τα καταφέρουμε. Η γκολάρα του Εφραίμ (στη Νορβηγία) μας έδωσε φτερά στα πόδια. Μια ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο και ανταμείψαμε στον κόσμο".

"Το κεφάλαιο Ολυμπιακός έχει κλείσει για μένα, τουλάχιστον για φέτος. Είμαι στο ΑΠΟΕΛ. Θέλω να κερδίσω τίτλους με το ΑΠΟΕΛ ξανά και να μπούμε στους ομίλους του Champions League".

Οι δηλώσεις του Γιαννιώτα

ΑΠΟΕΛ - Ρόσενμποργκ 3-0

Τα "όλε-όλε" του ΑΠΟΕΛ

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ