ΚΥΠΡΟΣ

"Γιαννιώτα, πρόσεχε το μεσαίο σου δάχτυλο"

"Γιαννιώτα, πρόσεχε το μεσαίο σου δάχτυλο"
Γιαννιώτας

Οι άνθρωποι της Νέας Σαλαμίνας επιτέθηκαν στον Γιάννη Γιαννιώτα, καταγγέλλοντας ότι έκανε απρεπείς χειρονομίες προς τον κόσμο της ομάδας τους. Διαβάστε τη δήλωση του εκπροσώπου Τύπου, Γιώργου Καζαμία.

Η Νέα Σαλαμίνα γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα (0-4) από το ΑΠΟΕΛ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κύπρου. μετά το ματς οι άνθρωποι των ηττημένων κατηγόρησαν ότι ο Γιάννης Γιαννιώτας έκανε απρεπείς χειρονομίες.

Είναι χαρακτηριστικά όσα είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας: "Ένας παίκτης που φορά την φανέλα των πρωταθλητών και της Εθνικής Ελλάδας θα θέλαμε να του επιστήσουμε την προσοχή ότι το μεσαίο δάκτυλο παρατεταμένο είναι παράπτωμα. Τα χέρια σου όταν τα έχεις στα γεννητικά σου όργανα και δείχνεις τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας είναι παράπτωμα.

Το να απαντάς πίσω με σουφρωμένα χείλη λες και βγάζεις selfie είναι παράπτωμα. Δεν του φταίμε εμείς αν είναι αιώνια δανεικός ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής και τα βγάζει στους οπαδούς μας. Γι' αυτό καλά θα κάνει να τιμά την ομάδα που παίζει για να μην ξεσηκώνει και αντιδράσεις από τους αντιπάλους. Συγχαρητήρια ξανά στο ΑΠΟΕΛ για τη νίκη του".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ