ΚΥΠΡΟΣ

Επιβεβαίωση μέσω... διάψευσης για Κάκκο

Επιβεβαίωση μέσω... διάψευσης για Κάκκο

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας σχολίασε το δημοσίευμα του Sport24.gr για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γιώργου Κάκκο που είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Το ρεπορτάζ του Sport24.gr περί πιθανής αποχώρησης του Γιώργου Κάκκο από τη Νέα Σαλαμινα τον Ιανουάριο, προκάλεσε την αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου της κυπριακής ομάδας, Δημήτρη Λάζου. Με δηλώσεις του στον Ρ/Σ Active (107.4 & 102.5) επιχείρησε να διαψεύσει (κυρίως προς το κομμάτι των οικονομικών προβλημάτων της Νέας Σαλαμίνας), επιβεβαίωσε, όμως, έμμεσα ότι υπάρχει ανοιχτό θέμα αποχώρησής του τον Ιανουάριο.

Συγκεκριμένα, είπε: "Αν είναι ποτέ δυνατόν… Αυτή είναι η πρώτη χρονιά που είμαστε πολύ καλύτερα από άλλες σεζόν όσον αφορά στο οικονομικό και είναι πληρωμένοι οι παίκτες μας. Ουδεμία οικονομική απαίτηση έχει ο παίκτης από τη Νέα Σαλαμίνα. Θα μιλήσουμε με τον ποδοσφαιριστή… Από τη στιγμή που θίγονται τα συμφέροντα του σωματείου οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν χρωστάμε ούτε ένα σεντ στον παίκτη.

Έχει συμβόλαιο για όλη τη σεζόν και εναπόκειται στη Νέα Σαλαμίνα αν θα τον κρατήσει ή αν θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ όπου ανήκει. Είτε τα βρει με τη διοίκηση, είτε αποφασίσει ο προπονητής πως δεν έχει πρόβλημα να αποχωρήσει, είναι άλλη ιστορία. Δεν έχει δόση αλήθειας το δημοσίευμα στο εκατό τοις εκατό τουλάχιστον".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ