ΚΥΠΡΟΣ

Επίσημο: Στην ΑΕΚ Λάρνακας ο Γιάννου

Επίσημο: Στην ΑΕΚ Λάρνακας ο Γιάννου

Η ΑΕΚ Λάρνακας ανακοίνωσε την απόκτηση του Απόστολου Γιάννου, ο οποίος επιστρέφει στην Ευρώπη μετά την Κίνα και την Guangzhou R&F. Συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών υπέγραψε ο 28χρονος επιθετικός.

Επέστρεψε στην Ευρώπη ο Απόστολος Γιάννου. Όχι στην Ελλάδα, αλλά στην Κύπρο. Μετά την περιπέτειά του στην Κίνα ο 28χρονος Ελληνοαυστραλός επιθετικός (διεθνής με την εθνική Αυστραλίας) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Μάλιστα, την Παρασκευή (26/1) παρουσιάστηκε στην "ΑΕΚ Αrena" κι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις με τη φανέλα της νέας του ομάδας. O Απόστολος Γιάννου μεταγράφηκε από τον Αστέρα στην Guangzhou R&F έναντι 2.500.000 ευρώ το Φεβρουάριο του 2016, ενώ προηγουμένως φόρεσε τις φανέλες των Απόλλωνα Καλαμαριάς, Καβάλας, ΠΑΟΚ, Πλατανιά, Πανιωνίου. Η ΑΕΚ Λάρνακας μετά από 21 ματς έχει 43 βαθμούς και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης της πρώτης κατηγορίας Κύπρου.

Επίσημο: Στην ΑΕΚ Λάρνακας ο Γιάννου

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου Ελληνοαυστραλού διεθνή επιθετικού Απόστολου Γιάννου για τα επόμενα δυόμιση χρόνια.

O Aπόστολος Γιάννου παρουσιάστηκε σήμερα (26/01), σε ευρωπαϊκά πρότυπα, στους εκπρόσωπους των ΜΜΕ και στον κόσμο της ομάδας μας.

"Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια της ΑΕΚ που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω εδώ πέρα. Η ΑΕΚ είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο, γι’ αυτό και αποφάσισα να έρθω.

Είναι μία ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια και γι’ αυτό έχω έρθει, για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να μπούμε στους ομίλους. Ο στόχος μου είναι να κοιτάω πάντα πιο ψηλά και με αυτό το σκεπτικό έχω έρθει σε μία ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα, για να τη βοηθήσω όσο μπορώ.

Επίσημο: Στην ΑΕΚ Λάρνακας ο Γιάννου

Είχα και άλλες προτάσεις, όμως θεώρησα ότι η καλύτερη επιλογή ήταν να έρθω στην ΑΕΚ, έχοντας μιλήσει και με τους ανθρώπους της ομάδας για το πλάνο που έχουν, να κάνουν πρωταθλητισμό και να διεκδικούν πάντα το καλύτερο.

Η θέση μου είναι στην κορυφή της επίθεσης και λίγο πιο πίσω, όμως γενικά είμαι ποδοσφαιριστής που μου αρέσει να βοηθάω την ομάδα σε οποιαδήποτε θέση κι αν μου ζητηθεί. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Είναι θέμα του προπονητή ποιο σύστημα θέλει να παίξει, αν θα είναι με ένα ή δύο επιθετικούς, εμένα πάντως θα μου άρεσε να παίζω στην επίθεση μαζί με τον Florian, για να πετύχουμε όσα πιο πολλά γκολ γίνεται. Αν δεν είχα στο μυαλό μου την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν θα ερχόμουν καν εδώ πέρα. Έχω δει ότι η ΑΕΚ παίζει πάρα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και αυτό είναι πολύ σημαντικό, για να το ευχαριστιέται ο κόσμος αλλά κι εμείς. Η ομάδα έχει το βάθος στο ρόστερ αλλά και την ικανότητα, για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Νιώθω πολύ καλά, παρότι μου λείπουν παιχνίδια, αλλά θα μπορώ να βοηθήσω την ομάδα αρκετά γρήγορα», δήλωσε ο διεθνής επιθετικός".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ