ΚΥΠΡΟΣ

Έκαψαν το αυτοκίνητο του αναπληρωτή προέδρου της ΚΟΠ

Φωτιά σε επτά αυτοκίνητα στα Πετράλωνα, από αγνώστους, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Φωτιά σε επτά αυτοκίνητα στα Πετράλωνα, από αγνώστους, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε τα ξημερώματα (04.00) το πολυτελές αυτοκίνητο του αναπληρωτή προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Γιώργου Κούμα. Χαμός στην Κύπρο με το περιστατικό.

Καταστράφηκε ολοσχερώς το αμάξι του αναπληρωτή προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Γιώργου Κούμα. Το πολυτελές αυτοκίνητό του έγινε στόχος εμπρηστικής επίθεσης τα ξημερώματα (04.00). Ήταν σταθμευμένο στον υπόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας που διαμένει ο ποδοσφαιρικός παράγοντας, στην περιοχή των Αγίων Ομολογητών.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία το περιστατικό δεν έγινε καθόλου τυχαία. Η ΚΟΠ πήρε θέση για το συμβάν, κάνονοντας λόγο για "κακόβουλη και άνανδρη ενέργεια εμπρησμού".

Κάλεσε μάλιστα τις Αρχές να ενεργήσουν αποτελεσματικά για τη σύλληψη και την καταδίκη των ενόχων. Θέση πήρε και ο σύνδεσμος διαιτητών, καταδικάζοντας την "κακόβουλη και παράνομη πράξη των νυκτοβατών".

Από τη μεριά της η Ανόρθωση ανέφερε: "Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου καταδικάζει με αποτροπιασμό την εμπρηστική επίθεση αγνώστων στο αυτοκίνητο του αναπληρωτή προέδρου της ΚΟΠ, κ. Γιώργου Κούμα.

Ως Ανόρθωσις εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση μας στον Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΚΟΠ και την οικογένειά του και ελπίζουμε πως θα υπάρξει γρήγορη διαλεύκανση της υπόθεσης από την αστυνομία με τους υπαίτιους να οδηγούνται ενώπιον της Δικαιοσύνης".

Η φωτ. είναι αρχείου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ