ΚΥΠΡΟΣ

Έδωσαν τα χέρια Ερμής και Δερμιτζάκης

Έδωσαν τα χέρια Ερμής και Δερμιτζάκης
Δερμιτζάκης INTIME SPORTS

Η αναζήτηση του προπονητή, με τον οποίο θα πορευτεί ο Ερμής τη νέα αγωνιστική περίοδο, έφτασε στο τέλος της, καθώς επήλθε συμφωνία με τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Η αναζήτηση του προπονητή με τον οποίο θα πορευτεί ο Ερμής τη νέα αγωνιστική περίοδο έφτασε στο τέλος της, με τους "φτεροπόδαρους" να δίνουν τα χέρια με τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Ο 46χρονος Ελλαδίτης τεχνικός βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στην Κύπρο και συζήτησε με τους ανθρώπους της ομάδας της Αραδίππου. Μέσα από την κουβέντα που έγινε διαπιστώθηκε ότι η φιλοσοφία του είναι αυτή που ζητούσαν οι ιθύνοντες του Ερμή, με αποτέλεσμα να ανάψει το "πράσινο φως" για να ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, που προνοεί συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια.

Ο Δερμιτζάκης, που στο παρελθόν δούλεψε σε αρκετές ομάδες της Super League, ανάμεσα στις οποίες οι ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης, θα έχει ως άμεσο συνεργάτη ένα βοηθό προπονητή δικής του επιλογής, τον οποίο ενέκρινε και η διοίκηση του Ερμή και θα έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προπόνηση στην άμυνα. Να πούμε πως η ομάδα της Κύπρου είχε μιλήσει πριν και με τον Γάννη Χριστόπουλο.

Πηγή: balla.com.cy

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ