ΚΥΠΡΟΣ

Δυο συλλήψεις για ξυλοδαρμό διαιτητή και επόπτη σε αγώνα τοπικού στην Κύπρο

Δυο συλλήψεις για ξυλοδαρμό διαιτητή και επόπτη σε αγώνα τοπικού στην Κύπρο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Τετάρτη έγιναν επεισόδια εις βάρος διαιτητή και βοηθού του στον αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στην Κύπρο ανάμεσα σε Ορφέα Λευκωσίας και Ποσειδώνα Γιόλου και την Πέμπτη η αστυνομία προχώρησε σε δυο συλλήψεις.

Σε συλλήψεις δυο ατόμων ηλικίας 41 και 31 χρονών προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης η αστυνομία Λευκωσίας. Οι δυο συλληφθέντες θεωρούνται βασικοί ύποπτοι για τα επεισόδια που συνέβησαν την Τετάρτη το απόγευμα σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στην Κύπρο ανάμεσα στον Ορφέα Λευκωσίας και τον Ποσειδώνα Γιόλου.

Συγκεκριμένα μετά τη λήξη της αναμέτρησης που βρήκε νικητή τον Ποσειδώνα με 2-1, ο διαιτητής και ένας εκ των βοηθών του, δέχθηκαν επίθεση από ποδοσφαιριστές και παράγοντες του Ορφέα και τραυματίστηκαν ελαφρά.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του ρέφερι του αγώνα, δέχτηκε επίθεση από ανθρώπους του Ορφέα οι οποίοι τον χτύπησαν σε διάφορα σημεία του σώματος του με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και εν συνεχεία να δεχθεί χτυπήματα και από άλλα πρόσωπα τα οποία δεν ήταν σε θέση να αναγνωρίσει.

Επίσης επίθεση δέχθηκε και ο επόπτης του αγώνα, ο οποίος φαίνεται να κτυπήθηκε στο πρόσωπο από ποδοσφαιριστές της Ομάδας του Ορφέα αλλά δεν ήταν σε θέση να τους αναγνωρίσει.

Διαιτητής και επόπτης μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι ο πρώτος έφερε εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός του ενώ ο δεύτερος έφερε ερυθρότητα κάτω από το μάτι.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ