ΚΥΠΡΟΣ

Δώνης: "Να κλειδώσουμε τον Ομπαμεγιάνκ στα αποδυτήρια"

APOEL Nicosia coach Giorgos Donis looks out from the bench before a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White)
APOEL Nicosia coach Giorgos Donis looks out from the bench before a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White) AP

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το ματς με την Ντόρτμουντ (17/10, 21.45) ο Γιώργος Δώνης τόνισε πως το ΑΠΟΕΛ θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες του για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ στον όμιλο του Champions League ήταν δύσκολη. Όταν οι ομάδες που έχεις να αντιμετωπίσει είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η Τότεναμ και η Μπορούσια Ντόρτμουντ οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου.

Το βράδυ της Τρίτης (17/10, 21.45) η κυπριακή ομάδα φιλοξενεί την Μπορούσια με τους δύο συλλόγους να είναι οι μοναδικοί που δεν έχουν βαθμό μέχρι τώρα στον όμιλο.

Παρ' όλα αυτά ο Γιώργος Δώνης ξεκαθάρισε ότι το ΑΠΟΕΛ θα διεκδικήσει όλες τις πιθανότητες που της αναλογούν. "Όταν ξεκινά μια σεζόν ο στόχος είναι να μπούμε στους ομίλους. Δεν σημαίνει ότι μετά επειδή μπήκαν τα λεφτά στο ταμείο και τα καταφέραμε τελικά υποτιμούμε τη διοργάνωση. Εκπροσωπούμε την ομάδα μας εκπροσωπούμε την χώρα μας. Δεν γίνεται να υποτιμούμε την διοργάνωση. Το Champions League έχει κόστος, η διαφορά κόπωσης με το Europa League είναι διαφορά μέρας με νύχτας. Δεν είναι θέμα κινήτρου είναι θέμα αξιοπρέπειας απόλαυσης και να εκπροσωπήσουμε σωστά την ομάδα στο θεσμό".

Σε ερώτηση που του έγινε για τον Ομπαμεγιάνγκ και πως σκοπεύει να τον σταματήσει είπε με αρκετή δόση χιούμορ: "Να τον κλειδώσουμε στα αποδυτήρια (γέλια). Νομίζω τώρα στις σύγχρονες άμυνες πρέπει να υπάρχει συνολική αμυντική λειτουργία. Σε όποιο παιχνίδι και να παίξουμε θα βρούνε φάσεις. Αυτοί οι παίκτες βρίσκουν απέναντι σε όλες τις ομάδες φάσεις. Χρειάζονται μόνο μια στιγμή, ο Κέιν σκόραρε στην πρώτη του στιγμή, σίγουρα θα βρει και αυτός στιγμές, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να έχουμε όσο καλύτερη αμυντική λειτουργία γίνεται".

Photo credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ