ΚΥΠΡΟΣ

Δώνης: "Αυτό που έγινε είναι αθλιότητα"

Δώνης: "Αυτό που έγινε είναι αθλιότητα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για τα επεισόδια στο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΛ και το ΑΠΟΕΛ κάνοντας λόγο ακόμα και για ξύλο με σεκιούριτι, ενώ τόνισε πως ούτε στην Ελλάδα δεν έχει ζήσει κάτι παρόμοιο!

Το φυσιολογικό για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα είναι να διαρκέσει 90 λεπτά, αν βάλουμε μέσα και τις καθυστερήσεις πάμε στα 120. Το ντέρμπι όμως ανάμεσα στην ΑΕΛ και το ΑΠΟΕΛ άρχισε στις 20.00 και ολοκληρώθηκε στις 23.05!

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή του παιχνιδιού για δύο ώρες, αλλά και τον τραυματισμό ενός ball boy ο οποίος ευτυχώς αποδείχτηκε επιπόλαιος.

Μετά από όλα αυτά ο αγώνας ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια από τις δύο ομάδες να καταφέρει να σκοράρει, ενώ όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό εκείνο που μονοπώλησε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών ήταν τα επεισόδια. Χαρακτηριστικά ήταν τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Δώνης.

"Από που να ξεκινήσει κανείς. Θα ξεκινήσω από το ποδόσφαιρο και θα πω απλώς ποδοσφαιρικά για το όσο παιχνίδι παίχτηκε χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες, είχαμε τον έλεγχο ειδικότερα στο β' ημίχρονο. Δεν ήμασταν καλή στην τελική προσπάθεια και πάσα. Είμαστε δυσαρεστημένοι που δεν κερδίζαμε. Για το άλλο κομμάτι, αυτό είναι μία αθλιότητα που δεν έχω ξαναζήσει στη ζωή μου και πέρασα και από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως και από τις δύο πλευρές πέφτουν 100 κροτίδες, πέτρες και ξύλο. Εγώ περαστικός είμαι, για εσάς το λέω που είσαστε εδώ. Πρέπει να υπάρχει ασφάλεια που επιβάλλεται από τη νομοθεσία, αν δεν υπάρξουν δεν μπορούν να λυθούν ποτέ. Σε αυτό το στάδιο γίνονται περίεργα πράγματα. Δεν έχει νόημα, αυτά είναι απαράδεχτα, υπεύθυνοι είναι αυτοί που επιβάλλουν τους νόμους και μετά λένε κρίμα στον άνθρωπο" ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ