ΚΥΠΡΟΣ

Διακοπή συμβολαίου και νομικά μέτρα σε Πέτεφ

Διακοπή συμβολαίου και νομικά μέτρα σε Πέτεφ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ομόνοια για την απομάκρυνση του προπονητή Ιβάιλο Πέτεφ, στην οποία μάλιστα γίνεται λόγος και για αγωγές εναντίον του προπονητή για δυσφημιστικά σχόλια.

Τίτλοι τέλους στην συνεργασία της Ομόνοιας με τον Ιβάιλο Πέτεφ. Ο 42χρονος τεχνικός είδε την πόρτα της εξόδου μετά από τα επαναλαμβανόμενα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας, αλλά και λόγω των καταγγελιών του περί "ύποπτης" συμπεριφοράς μερίδας ποδοσφαιριστών (Ρενάτο Μαργκάσα, Ράφα Λόπες και Άλεξ Σοάρες).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του "τριφυλλιού": "Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει ότι έχει προχωρήσει σε μονομερή τερματισμό της συνεργασίας της με τον προπονητή, Ιβάιλο Πέτεφ.

Επιπλέον, ο Σύλλογος ενημερώνει ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του κ. Πέτεφ για δυσφημιστικά σχόλια σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα, www.blitz.bg, όπως και εναντίον της συγκεκριμένης ιστοσελίδας που δημοσίευσε τις αναφορές του κ. Πέτεφ. Επιπλέον, είναι πιθανό να κινηθούν νομικά εναντίον του κ. Πέτεφ και εναντίον της ιστοσελίδας, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου".

Την τεχνική ηγεσία της ομάδας θα αναλάβει ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Ομόνοιας, Γέσπερ Φρέντμπεργκ.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ