ΚΥΠΡΟΣ

Δεν τα βρήκαν ΑΠΟΕΛ - Τζεμπούρ

Δεν τα βρήκαν ΑΠΟΕΛ - Τζεμπούρ

Παράταση μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας πήρε το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Τζεμπούρ με τον ΑΠΟΕΛ. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Όσοι γνωρίζουν καλά τον Αλγερινό άσο, γνωρίζουν επίσης ότι διαπραγματεύεται αρκετά τα συμβόλαιά του πριν τα υπογράψει.

Και γνώριζαν εξ' αρχής ότι η πρώτη διορία του ΑΠΟΕΛ θα πήγαινε περίπατο. Όπως και πήγε. Οι πρωταθλητές είχαν κατεθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον "τρομοκράτη" και περίμεναν την απάντησή του μέχρι την περασμένη Κυριακής.

Αντί απάντησης, ο Τζεμπούρ κέρδισε χρόνο με ένα τηλεφώνημα. Είπε πως θα έρθει μέσα στη βδομάδα στην Κύπρο για να συζητήσει από κοντά την πρόταση με τη διοίκηση. Και ήρθε. Στο τέλος της εβδομάδας... Ο ΑΠΟΕΛ ήθελε η συνάντηση αυτής της Παρασκευής να έχει χαρακτήρα... οριστικού, να μην γίνει σίριαλ το θέμα.

Με τον Τζεμπούρ βέβαια καμία μεταγραφή δεν κλείνει χωρίς να γίνει σίριαλ και όντως η συνάντηση δεν έβγαλε κάτι οριστικό. Ο Αλγερινός επιθετικός δεν είναι ικανοποιημένος από την πρόταση που του έγινε, αφού η μείωση είναι σημαντική (περίπου 250.000 ευρώ από τις 400.000 που έλαβε φέτος πέραν των μπόνους), και τη διαπραγματεύτηκε.

Δεν είναι σαφές αν κέρδισε κάτι παραπάνω, αλλά οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΑΠΟΕΛ επιμένει στην αρχική του πρόταση και ζητά από τον Αλγερινό επιθετικό να αποδεκτεί τη νέα οικονομική πραγματικότητα, όπως έκαναν Νούνο Μοράις, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης κτλ.

Δεν κέρδισε μία καλύτερη πρόταση ο Τζεμπούρ, αλλά κέρδισε και μία δεύτερη παράταση. Αυτό ακριβώς που δεν ήθελε ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος ενημερώνει στην ανακοίνωσή του πως η νέα διορία λήγει με την έναρξη της προετοιμασίας, αφού -αν συμφωνήσει ο Τζεμπούρ- φέτος θα πρέπει να κάνει όλη την προετοιμασία και όχι το... φινάλε της όπως πέρυσι.

Πηγή: balla.com.cy

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ