ΚΥΠΡΟΣ

Δανεικός στην Ομόνοια ο Κότσαρης

Δανεικός στην Ομόνοια ο Κότσαρης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ομόνοια ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για το δανεισμό του 19χρονου τερματοφύλακα, Κώστα Κότσαρη. Τον ξέρει καλά ο Νίκος Νταμπίζας.

Αυτούς ξέρει, αυτούς εμπιστεύεται ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος επανδρώνει την Ομόνοια με επιλογές που σχετίζονται με τον Παναθηναϊκό σε όλα τα επίπεδα. Μετά την πρόσληψη του Παναγιώτη Αγριογιάννη ως προπονητή τερματοφυλάκων και την ένταξη του Γιώργου Σίμου στο προπονητικό επιτελείο, ήρθε η πρώτη μεταγραφή ποδοσφαιριστή.

Στη Λευκωσία θα συνεχίσει την καριέρα του για τη σεζόν 2016-2017 ο Κωνσταντίνος Κότσαρης, μετά από συμφωνία της Ομόνοιας με τον Παναθηναϊκό. Ο 19χρονος γκολκίπερ παραχωρείται δανεικός και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί αφού υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει ότι έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για δανεισμό του 19χρονου Ελλαδίτη τερματοφύλακα, Κωνσταντίνου Κότσαρη, με τον οποίο το Σωματείο μας έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία.

Ο Κωνσταντίνος Κότσαρης έχει αγωνιστεί στις εθνικές ομάδες της Ελλάδος των U19, U18 και U17.

Η συμφωνία ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον Κωνσταντίνο Κότσαρη θα ολοκληρωθεί, όταν ο ποδοσφαιριστής περάσει με επιτυχία την διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ