ΚΥΠΡΟΣ

Αυτοκίνητο πέφτει πάνω στο πλήθος και παρασύρει οπαδό στην Κύπρο!

Αυτοκίνητο πέφτει πάνω στο πλήθος και παρασύρει οπαδό στην Κύπρο!

Την ώρα που οι οπαδοί του Απόλλωνα Λεμεσού και της ΑΕΛ επιδίδονταν σε οδομαχίες το βράδυ της Τρίτης (23/05), ένα διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε οπαδό που συμμετείχε στις συμπλοκές! (VIDEOS)

Σοκαριστικές εικόνες είδαν το φως της δημοσιότητας απ' τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Λεμεσό το βράδυ της Τρίτης (23/05) στη Λεμεσό μεταξύ οπαδών του Απόλλωνα και της ΑΕΛ.

Τα επεισόδια, όπως αναφέρει η Αστυνομία ξεκίνησαν δεκαπέντε λεπτά πριν τις 9 το βράδυ, όταν μερίδα οπαδών του Απόλλωνα, κατευθύνονταν σε πομπή στην οδό 28ης Οκτωβρίου στη Λεμεσό. Στη διασταύρωση με τη λεωφόρο Μακαρίου Γ', τους περίμεναν οπαδοί της ΑΕΛ, οι οποίοι άρχισαν να τους εκτοξεύουν διάφορα αντικείμενα, όπως φωτοβολίδες, κροτίδες και μολότοφ.

Μάλιστα ένα αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα, έπεσε πάνω στο πλήθος και παρέσυρε έναν εκ των οπαδών που συμμετείχαν στα επεισόδια! Από τα επεισόδια ένας 19χρονος τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι από ρίψη πυροτεχνήματος και κρατήθηκε προληπτικά σε ιδιωτική κλινική, ενώ τρία ακόμη άτομα, ηλικίας 18, 19 και 24 χρόνων, επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού προκειμένου να λάβουν τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε τα VIDEOS:

ΕΞΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠ' ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Μέχρι το μεσημέρι συνελήφθηκαν και τα έξι πρόσωπα, εναντίον των οποίων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για τα επεισόδια που σημειώθηκαν, τόσο στην περιοχή Εναερίου, όσο και αργότερα, έξω από το ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ του Απόλλωνα.

Οι έξι, τέσσερις οπαδοί του Απόλλωνα και δύο της ΑΕΛ, κρατούνται και ανακρίνονται στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα νέες συλλήψεις.

Η Αστυνομία εξετάζει με προσοχή τα VIDEO που καταγράφουν την πορεία οχήματος που παρέσυρε έναν εκ των οπαδών της ΑΕΛ και γίνονται προσπάθειες εξασφάλισης των στοιχείων του οδηγού, καθώς και άλλων προσώπων που συμμετείχαν στα επεισόδια.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΕΛ - ΑΠΟΛΛΩΝ

Τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Λεμεσό, λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα στο ΓΣΠ, είχαν ως αποτέλεσμα να αυξηθούν σημαντικά τα μέτρα ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, στις εισόδους θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος και θα ζητείται από όλους να επιδεικνύουν υπομονή και να συνεργάζονται με τους αρμόδιους για αποφυγή επιπλέον ταλαιπωρίας. Στην σύσκεψη τονίστηκε από την Αστυνομία η βούληση της για μηδενική ανοχή προς οποιοδήποτε προσπαθήσει να παρεκτραπεί με στόχο όλα να κυλήσουν ομαλά στον αποψινό τελικό.

Πηγές: balla.com, kerkida.net

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ