ΚΥΠΡΟΣ

Αποχώρησε από τη Νέα Σαλαμίνα ο Βεργέτης, στη λίστα του Αστέρα

Αποχώρησε από τη Νέα Σαλαμίνα ο Βεργέτης, στη λίστα του Αστέρα
Βεργέτης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στάικος Βεργέτης παραιτήθηκε από την κυπριακή Νέα Σαλαμίνα και τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στην Τρίπολη φουντώνουν.

Δεν συνεχίζει στη Νέα Σαλαμίνα ο Στάικος Βεργέτης. Ο 41 ετών προπονητής παραιτήθηκε μετά την ήττα της ομάδας του από την Καρμιώτισσα. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η κυπριακή ομάδα ανέφερε: "Όσον αφορά τον αρχικό προσανατολισμός του Δ.Σ. για το θέμα του προπονητή, ήταν να στηρίξει τον κ. Βεργέτη ώστε να δουλέψει απερίσπαστος με στόχο την άμεση αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας.

Ο ίδιος παρέμεινε ανένδοτος ότι θέλει να αποχωρήσει, μη αφήνοντας περιθώριο στο Δ.Σ. να μην κάνει αποδεκτό το αίτημα του για αποχώρηση. Το Δ.Σ. θα πάρει αποφάσεις για τον αντικαταστάτη του στην αυριανή του τακτική συνεδρία".

Ο Βεργέτης είναι ψηλά στη λίστα του Αστέρα Τρίπολης, ομάδα στην οποία δούλεψε για μια τριετία, προτού συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο. Οι άνθρωποι της ομάδας της Αρκαδίας, βέβαια, ενημέρωσαν τον Απόστολο Χαραλαμπίδη τη Δευτέρα (7/3) ότι αυτός θα κοουτσάρει στο προσεχές παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Μένει να φανεί εάν προχωρήσει για τον Αστέρα η περίπτωση του Βεργέτη, με τον οποίο η ομάδα γνώρισε σημαντικές στιγμές κατά το παρελθόν.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ