ΚΥΠΡΟΣ

ΑΠΟΕΛ: "Ο κ. Καραπαπάς δεν γνωρίζει ούτε τα βασικά"

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΙΣΕ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΙΣΕ EUROKINISSI SPORTS

Ο ΑΠΟΕΛ απάντησε στον Κώστα Καραπαπά αναφορικά με τις αιχμές του για την πώληση Σωτηρίου στην Κοπεγχάγη κι όχι στον Ολυμπιακό, αναφέροντας πως δεν γνωρίζει ούτε τα βασικά και εκτίθεται.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ και απάντησε στον Κώστα Καραπαπά αναφορικά με τις αιχμές του για την πώληση Σωτηρίου στην Κοπεγχάγη κι όχι στον Ολυμπιακό. Σε αυτή αναφέρει μεταξύ άλλων πως δεν γνωρίζει ούτε τα βασικά και εκτίθεται, ενώ απαντάει και για την περίπτωση του Ντε Βινσέντι. Μάλιστα, οι πρωταθλητές Κύπρου αναφέρουν πως ο πρόεδρος, Πρόδρομος Πετρίδης, επιφυλάσσεται να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

"Σε σχέση με δημόσια ανάρτηση του κ. Κωνσταντίνου Καραπαπά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και στην οποία αναφέρεται σε ζητήματα που αφορούν την εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ αλλά και επί προσωπικού επιπέδου στον πρόεδρο της εταιρείας σε σχέση με ζητήματα της εταιρείας αναφέρουμε τα εξής:

Προφανώς ο κ. Καραπαπάς δεν γνωρίζει ούτε τα βασικά και για αυτό εκτίθεται όχι μόνο για το επίπεδο της αναφοράς του αλλά και για την ίδια την ουσία της δημοσίευσης του. Καλό είναι λοιπόν να πληροφορηθεί ότι πέρα από την ομάδα της Δανίας καμία άλλη ομάδα δεν έκανε πρόταση στον ΑΠΟΕΛ, για τον ποδοσφαιριστή.

Για την πώληση De Vincenti, να μην έχει καμιά έννοια ο κ. Καραπαπάς. Αύριο υπάρχει Γενική Συνέλευση στην εταιρεία ΑΠΟΕΛ και οι μέτοχοι θα έχουν την ευκαιρία να ρωτήσουν για ότι θέλουν. Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο είναι υπόλογοι μόνο έναντι της Γενικής Συνέλευσης. Βεβαίως επειδή στην Κύπρο είμαστε ιδιαίτερα φιλόξενοι και παρά το ότι ο κ. Καραπαπάς δεν είναι μέτοχος στην εταιρεία ΑΠΟΕΛ, θα μπορούσαμε να τον φιλοξενήσουμε και να μας εκφράσει ενώπιον και των μετόχων, τις απορίες του.

*Σε προσωπικό επίπεδο και σε σχέση με τις αναφορές του κ. Καραπαπά, ο κ. Πρόδρομος Πετρίδης επιφυλάσσει όλα τα νόμιμα του δικαιώματα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ