ΚΥΠΡΟΣ

Από την ΑΕΚ στο ΑΠΟΕΛ

Από την ΑΕΚ στο ΑΠΟΕΛ

Ο Κωνσταντίνος Παπαποστόλου είναι ο διευθυντής ακαδημιών του ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση. Διαβάστε την ανακοίνωσε της κυπριακής ομάδας.

Έπειτα από πολλά χρόνια στην ΑΕΚ, ο Κωνσταντίνος Παπαποστόλου θα συνεχίσει στο ΑΠΟΕΛ, αναλαμβάνοντας την θέση του διευθυντή ακαδημιών της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση των πρωταθλητών Κύπρου:

"Στο πλαίσιο της πλήρους αναδιάρθρωσης των Ακαδημιών της ποδοσφαιρικής ομάδας, με επαγγελματική προσέγγιση έτσι ώστε να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος που είναι η δημιουργία και ανάδειξη ποδοσφαιρικών ταλέντων, αλλά και η σωστή διαχείριση όλων των παιδιών που συμμετέχουν στις ακαδημίες της ομάδας μας, η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την πρόσληψη Διευθυντή Ακαδημιών. Την θέση αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Παπαποστόλου.

Ο κ. Παπαποστόλου έχει πλούσια εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα αφού θήτευσε για εννέα χρόνια στην ΑΕΚ Αθηνών ως Διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος και υπεύθυνος Διεθνών σχέσεων. Ο κ. Παπαποστόλου είναι κάτοχος διπλώματος Sports Management και είχε ενεργή συμμετοχή σε οργανωτικό επίπεδο, σε όλα τα μεγάλα γεγονότα που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των Ολυμπιακών Αγώνων και του τελικού του Champions League.

Αυτή την στιγμή ο κ. Παπαποστόλου βρίσκεται στο στάδιο αξιολόγησης όλων των προπονητών των ακαδημιών, ενώ μέσω προσωπικών συνεντεύξεων αξιολογεί και όλες τις νέες αιτήσεις που έχουν γίνει για ανάληψη θέσης προπονητών σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Άμεσος συνεργάτης του κ. Παπαποστόλου είναι ο Τεχνικός Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος David Nascimento.

Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο Παπαποστόλου στην μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που έχει αναλάβει".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ