ΚΥΠΡΟΣ

Απέλυσε τον προπονητή της η Ανόρθωση

Απέλυσε τον προπονητή της η Ανόρθωση

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης είναι και τυπικά ο Αντόνιο Πούτσε. Φουντώνει η φημολογία στην Κύπρο σχετικά με την επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια στην "Κυρία".

Σχεδόν ταυτόχρονα με την ανακοίνωση απόλυσης του Τιμούρ Κετσπάγια από την ΑΕΚ, συνέπεσε και η αντίστοιχη του Αντόνιο Πούτσε από την Ανόρθωση. Ο Ισπανός τεχνικός "πλήρωσε το μάρμαρο" των διαδοχικών κακών αποτελεσμάτων, καθώς μετά από 7 αγωνιστικές η "Κυρία" έχει συγκεντρώσει ισάριθμους βαθμούς, γεγονός που την αφήνει στην 8η θέση της συνολικής κατάταξης της πρώτης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ φουντώνει η φημολογία περί επιστροφής του Τιμούρ Κετσπάγια στην Ανόρθωση. Όπως αναφέρει το balla.com.cy o Γεωργιανός δέχθηκε την Τρίτη βολιδοσκόπηση αλλά και τηλέφωνο από τον Χρήστο Πουλλαΐδη, με τον μεγαλομέτοχο της Ανόρθωσης, να του εκδηλώνει με κάθε επισημότητα το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης.

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, ευχαρίστησε τον μεγαλομέτοχο της Ανόρθωσης και του ανάφερε πως προτεραιότητα του είναι να εξαντλήσει κάθε περιθώριο που έχει στην ΑΕΚ και εάν εφόσον δεν έχει ομάδα και η Ανόρθωση δεν έχει προπονητή, τότε γιατί όχι να συζητήσουν επί θέματα ουσίας.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ