ΚΥΠΡΟΣ

Απειλές σε Δώνη και παίκτες: "Θα σας φάμε ζωντανούς όλους!"

APOEL Nicosia coach Giorgos Donis looks out from the bench before a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White)
APOEL Nicosia coach Giorgos Donis looks out from the bench before a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White) AP

Μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ από την ΑΕΚ, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων του συλλόγου επιτέθηκε κατά του Δώνη και των ποδοσφαιριστών. "Θα σας φάμε ζωντανούς όλους ανεξαρτήτως, παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση!".

Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε 3-1 από την ΑΕΚ και βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς, μετρώντας όμως και δυο ματς λιγότερα. Ουσιαστικά, με δυο νίκες απέχει δυο πόντους από την πρωτοπόρο Ανόρθωση.

Εντούτοις, τα αποτελέσματα δεν είναι καλά φέτος, επικρατεί αναβρασμός στις τάξεις του κόσμου και οι οργανωμένοι είναι έξαλλοι με τον Γιώργο Δώνη, την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων του συλλόγου, εξέδωσε ανακοίνωση με αποδέκτες τους πάντες, ακόμα και τον Έλληνα τεχνικό, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Ο κόμπος έφτασε στο χτένι! Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ δεν έμαθε να υποτάσσεται σε κανένα σας! Αν τη Τετάρτη δεν γονατίσετε μέσα στο γήπεδο και να αποδείξετε ότι δεν επιλέγετε παιχνίδια και διοργανώσεις τότε θα μας βρείτε μπροστά σας! Θα σας φάμε ζωντανούς όλους ανεξαρτήτως, παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση!

Φτύστε τη καραμέλα της κούρασης και των τραυματισμών και βάλτε τον ΑΠΟΕΛ μας εκεί που του αξίζει και αρμόζει.

Τέλος τα παραμύθια! Τη Τετάρτη ή ξεκινάτε από την αρχή ή σας τελειώνουμε".

AP Photo/Paul White

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ