ΚΥΠΡΟΣ

Απειλές κατά της ζωής του δέχθηκε ο Ντεγκρά

Απειλές κατά της ζωής του δέχθηκε ο Ντεγκρά
Ντεγκρά

Όπως αναφέρει ο ΠΑΣΠ, ο Ματίας Ντεγκρά δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο ο οποίος απείλησε την ζωή του. Τι γράφει η ανακοίνωση.

Δύσκολες ώρες περνάει ο Ματίας Ντεγκρά. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ δέχθηκε απειλές κατά της ζωής του, με σκοπό να αποχωρήσει από την Κύπρο! Μάλιστα αυτός είναι και ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής με σκοπό να προστατευτεί.

Ανακοίνωση για το γεγονός εξέδωσε ο ΠΑΣΠ:

"Ο ΠΑ.Σ.Π. καταδικάζει απερίφραστα την απειλή κατά της ζωής του τερματοφύλακα Ματίας Ντεγκρά και καλεί τις αστυνομικές αρχές της Κύπρου να διερευνήσουν άμεσα την υπόθεση, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλειά του.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας της ΑΕΛ, δέχθηκε τηλεφώνημα λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (23/04) από άγνωστο, ο οποίος τον απείλησε πως αν δεν φύγει άμεσα από την Κύπρο θα κινδυνέψει η σωματική του ακεραιότητα.

Ο Ντεγκρά, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με την πιο χρυσή σελίδα στη σύγχρονη ποδοσφαιρική ιστορία της ΑΕΛ (2011-12), έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τους γαλαζοκίτρινους για ακόμη έναν χρόνο.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό κινητοποιήθηκε άμεσα. Φρόντισε ώστε η υπόθεση να καταγγελθεί στην Αστυνομία Λεμεσού, ενώ διευθέτησε την διαμονή του Ντεγκρά και της συντρόφου του σε άλλο σημείο.

Τέτοιες ενέργειες, γκανγκστερικού τύπου, που αναστατώνουν τους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειές τους δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο και ως Σύνδεσμος δεσμευόμαστε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να καταπολεμηθούν".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ