ΚΥΠΡΟΣ

Ανατροπή με δέκα και Super Cup Κύπρου για τον Απόλλωνα

Ανατροπή με δέκα και Super Cup Κύπρου για τον Απόλλωνα

Ο Απόλλων νίκησε με 2-1 το ΑΠΟΕΛ στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κι έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 71ο λεπτό και κατέκτησε για δεύτερη διαδοχική σεζόν το Super Cup Κύπρου. (video)

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ; Τι κι αν έπαιζε με δέκα παίκτες από το 71ο λεπτό; Ο Απόλλων Λεμεσού έκανε την ανατροπή, νίκησε το ΑΠΟΕΛ στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Κύπρο. Μάλιστα, κατακτά για δεύτερη διαδοχική σεζόν το Super Cup.

Οι "γαλαζοκίτρινοι" άνοιξαν το σκορ μόλις εννιά λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης με τον Εφραίμ, ύστερα από αντεπίθεση του Ορ και πάσα του στον Εμπεσίλιο. Η Λεμεσιανή ομάδα, ωστόσο, προσπάθησε να φθάσει στην ισοφάριση τόσο με το σουτ του Σαρδινέρο (11'), όσο και με την ευκαιρία του Γιακόλις (27').

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν ο Βασιλείου αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 71ο λεπτό, ύστερα από δυνατό φάουλ στον Αντωνίου. Κι ενώ η ομάδα του Γιώργου Δώνη έμοιαζε να είναι κοντά στην κατάκτηση του τροπαίου, ο Απόλλων έφθασε στην ανατροπή.

Ο Ντα Σίλβα με τρομερή εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε στο 78' και ο Σκέμπρι ύστερα από εκπληκτική κάθετη πάσα του Χάμπου στο 88' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για τη νίκη που έδωσε το Super Cup στην ομάδα του.

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Μοράις, Μερκής (83' Μακρής), Ρουέδα, Αλεξάνδρου, Φαρίας, Βινίσιους, Εμπεσίλιο (61' Ποτέ), Αντωνίου, Ορ, Εφραίμ (69' Αλωνεύτης)

Απόλλων: Bάλε, Πέδρο, Ρομπέρζ, Χάμπος, Βασιλείου, Σακέτι, Σπόλιαριτς (74' Ζάντερ), Ντα Σίλβα, Σαρδινέρο, Γιάκολις (46' Σκέμπρι), Ζελάγια (59' Μάγκλιτσα)

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ