ΚΥΠΡΟΣ

Ανακοίνωσε Παντελιάδη η Ομόνοια

Ανακοίνωσε Παντελιάδη η Ομόνοια
Παντελιάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τη συμφωνία της με τον τέως αμυντικό του Αστέρα Τρίπολης, Θανάση Παντελιάδη, ανακοίνωσε η Ομόνοια. Η δεύτερη μεταγραφή στην κυπριακή ομάδα επί εποχής Νίκου Νταμπίζα στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Στην Ομόνοια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θανάσης Παντελιάδης. Ο 28χρονος αριστερός μπακ συμφώνησε με την κυπριακή ομάδα, έπειτα από μια διετία στον Αστέρα Τρίπολης. Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή του τεχνικού διευθυντή Νίκου Νταμπίζα, ύστερα από εκείνη του 24χρονου Ισραηλινού μεσοεπιθετικού, Αμίρ Αγκάγιεφ.

Η ανακοίνωση για τον Παντελιάδη : "Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον 28χρονο Ελλαδίτη αμυντικό, Θανάση Παντελιάδη, ο οποίος από το 2014 αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης. Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και εάν όλα εξελιχθούν ομαλά, θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές".

Στο παρελθόν ο Κατερινιώτης αριστερός οπισθοφύλακας έχει αγωνιστεί και σε Εθνικό Κατερίνης, Βέροια, Πιερικό, Πανσερραϊκό και Απόλλωνα Σμύρνης. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 19 ματς.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ