COPA AMERICA

Χιλή - Μεξικό 2-1

Chilean forward Esteban Paredes (L) celebrates with teammates Mauricio Isla (C) and Pablo Contreras after scoring against Mexico during their 2011 Copa America Group C first round football match held at the Estadio del Bicentenario stadium in San Juan, 1126 Km west of Buenos Aires, on July 4, 2011.   AFP PHOTO / RODRIGO ARANGUA (Photo credit should read RODRIGO ARANGUA/AFP/Getty Images)
Chilean forward Esteban Paredes (L) celebrates with teammates Mauricio Isla (C) and Pablo Contreras after scoring against Mexico during their 2011 Copa America Group C first round football match held at the Estadio del Bicentenario stadium in San Juan, 1126 Km west of Buenos Aires, on July 4, 2011. AFP PHOTO / RODRIGO ARANGUA (Photo credit should read RODRIGO ARANGUA/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Η Χιλή έκανε ανατροπή και νίκησε με 2-1 το Μεξικό, έτσι πέρασε στην κορυφή του Γ' ομίλου, ενώ έγινε η πρώτη ομάδα που σκοράρει δύο φορές στο Copa América 2011 (video)

Το Μεξικό κατάφερε να αιφνιδιάσει την Χιλή, αλλά τελικά η τελευταία με ανατροπή νίκησε με 2-1 στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Copa América 2011.

Αυτή η επικράτηση φέρνει τους Χιλιανούς στην κορυφή του Γ' ομίλου, καθώς Ουρουγουάη και Περού έμειναν στο 1-1.

Οι Μεξικάνοι προηγήθηκαν πριν το ημίχρονο με τον Νέστορ Αραούχο, αλλά η Χιλή με δύο γκολ από ισάριθμες εκτελέσεις κόρνερ μέσα σε 7 λεπτά έκανε την ανατροπή με σκόρερς τους Παρέδες και Βιντάλ.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας του ΠΑΟΚ έπαιξε σε όλο το ματς, ενώ τον βλέπετε στην photo (παραπάνω) να πανηγυρίζει μαζί με τον Εστέμπαν Παρέδες στο γκολ της ισοφάρισης.

Χιλή - Μεξικό 2-1

Σκόρερς: 67' Παρέδες, 73' Βιντάλ / 41' Νέστορ Αραούχο

Γήπεδο: "Bicentenario", Σαν Χουάν

Διαιτητής: Χουάν Σότο (Βενεζουέλα)

Ο δαιμόνιος, Αλέξις Σάντσες, έκανε αισθητή την παρουσία του μόλις στο 5', όταν και βγήκε τετ-α-τετ με τον Λουΐς Ερνέστο Μίτσελ, αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο.

Στο 31' έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία για τους Χιλιανούς ο Ουμπέρτο Σουάσο, με το πλασέ του να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ τον είχε τροφοδοτήσει ο Ματίας Φερνάντες έπειτα από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια.

Μπορεί η Χιλή να είχε την υπεροχή, το Μεξικό όμως κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 41' με την κεφαλιά του Νέστορ Αραούχο.

Η άμυνα αδράνησε μετά από εκτέλεση φάουλ, ενώ σε παρόμοια φάση μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 67' ήρθε η ισοφάριση για την Χιλή, με τον Εστέμπαν Παρέδες με προβολή μπροστά από την γραμμή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Έξι λεπτά αργότερα (73') ολοκληρώθηκε η ανατροπή, με τον Αρτούρο Βιντάλ να κάνει το 2-1 για την Χιλή με εξαιρετική κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

ΧΙΛΗ (3-5-2): Μπράβο, Πόνσε, Κοντρέρας, Γκονσάλο Χάρα, Ίσλα, Βιντάλ, Μεδέλ, Ματίας Φερνάντες (84' Καρμόνα), Μποσεζούρ (60' Παρέδες), Αλέξις Σάντσες, Ουμπέρτο Σουάσο (92' Εστράδα).

ΜΕΞΙΚΟ (5-3-2): Λουΐς Ερνέστο Μίτσελ, Παούλ Αγκιλάρ, Ρεϊνόσο, Νέστορ Αραούχο, Μιέρ, Ντάρβιν Τσάβες, Ντιέγκο Αντόνιο Ρέγες, Χόρχε Ενρίκες, Ακίνο (73' Περάλτα), Τζιοβάνι ντος Σάντος, Ραφαέλ Μάρκες Λούγο (90' Πατσέκο).

Χιλή - Μεξικό 2-1 (highlights)

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ