COPA AMERICA

Βραζιλία - Παραγουάη 1-1 (3-4 πέν.)

Βραζιλία - Παραγουάη 1-1 (3-4 πέν.)

Η Παραγουάη νίκησε με 4-3 την Βραζιλία στα πέναλτι και θα είναι αυτή που θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή στον ημιτελικό Copa América 2015 (videos)

Όπως και πριν από 4 χρόνια, η Παραγουάη απέκλεισε την Βραζιλία στα πέναλτι (με 4-3) και θα είναι αυτή που θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή στον ημιτελικό του Copa América 2015.

Η "σελεσάο" προηγήθηκε με τον Ρομπίνιο, αλλά μετά από χέρι του Τιάγκο Σίλβα στην περιοχή ισοφάρισε η Παραγουάη με πέναλτι σε 1-1 και το ματς πήγε στα πέναλτι (παράταση υπάρχει μόνο στον τελικό).

Ο Ντέρλις Γκονσάλες ήταν αυτός που σκόραρε από τα 11 βήματα και μάλιστα ο μέσος της Βασιλείας ήταν και αυτός που ευστόχησε τελευταίος και στην διαδικασία των πέναλτι!

Μοιραίοι για την Βραζιλία ήταν οι Έβερτον Ριμπέιρο και Ντόουγκλας Κόστα, αφού οι εκτελέσεις τους ήταν άστοχες, όπως και του Ρόκε Σάντα Κρους.

Το ματς γενικά ήταν κακό, χωρίς φάσεις, η Βραζιλία ήταν βελτιωμένη αλλά επιθετικά δεν μπορεί. Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο δεν είναι στράικερ, ενώ ο Ντιέγκο Ταρντέλι που μπήκε στο 69' είναι, αλλά όχι για εθνική Βραζιλίας.

Βραζιλία - Παραγουάη 1-1 (3-4 πέν.)
Βραζιλία - Παραγουάη 1-1 (3-4 πέν.)
Βραζιλία - Παραγουάη 1-1 (3-4 πέν.)

Βραζιλία - Παραγουάη 1-1 (3-4 πέν.)

Σκόρερς: 15' Ρομπίνιο / 72' Ντέρλις Γκονσάλες

Γήπεδο: "'Εστερ Ρόα", Κονσεπσιόν

Διαιτητής: Αντρές Κούνια (Ουρουγουάη)

Η Παραγουάη έδειξε στα πρώτα λεπτά να παίρνει τον έλεγχο του ματς και την κατοχή της μπάλας, αλλά στο 15' μετά από άψογη επίθεση η Βραζιλία άνοιξε το σκορ με τον Ρομπίνιο.

Από τα πόδια του άσου της Σάντος η μπάλα έφτασε δεξιά στον Ντάνι Άλβες αφού πέρασε από Κοουτίνιο και Ελίας και μετά την σέντρα του μπακ της Μπαρτσελόνα ο Ρομπίνιο από κοντά πλάσαρε για το 1-0, αφού την είχε αφήσει ο Ρομπέρτο Φιρμίνο (ήταν βέβαια πιο μπροστά από ό,τι έπρεπε).

Ο καλύτερος παίκτης της Παραγουάης ήταν ο Έντγκαρ Μπενίτες (αν και MVP ψηφίστηκε ο πρώην του Ολυμπιακού, Νέλσον Βαλντές), ο οποίος από αριστερά (δεξιά της Βραζιλίας) δημιουργούσε σοβαρό πρόβλημα στον Ντάνι Άλβες.

Αυτός έβγαζε την ομάδα στην επίθεση (ο Έντγκαρ Μπενίτες) και στο 61' ήρθε η πρώτη της ευκαιρία με την κεφαλιά του Πάουλο Ντα Σίλβα να αποκρούει ο Ζέφερσον, όμως στο 72' ήρθε η ισοφάριση!

Βραζιλία - Παραγουάη 1-1 (3-4 πέν.)

Δόθηκε πέναλτι μετά το χέρι του Τιάγκο Σίλβα στην περιοχή και ο Ντέρλις Γκονσάλες ευστόχησε από τα 11 βήματα και έκανε το 1-1.

Το ματς απέκτησε δράση που δεν είχε νωρίτερα, ο Ζέφερσον σταμάτησε το σουτ του Μπομπαντίγια στο 79', ενώ στο 82' ο Βιγιάρ παραλίγο να αιφνιδιαστεί από αυτό του Κοουτίνιο, αλλά μέχρι εκεί.

Η διαδικασία των πέναλτι

Βραζιλία: Φερναντίνιο... ΓΚΟΛ

Παραγουάη: Οσβάλντο Μαρτίνες... ΓΚΟΛ

Βραζιλία: Έβερτον Ριμπέιρο... ΑΟΥΤ!!!

Παραγουάη: Βίκτορ Κάσερες... ΓΚΟΛ

Βραζιλία: Μιράντα... ΓΚΟΛ

Παραγουάη: Μπομπαντίγια... ΓΚΟΛ

Βραζιλία: Ντόουγκλας Κόστα... ΨΗΛΑ ΑΟΥΤ!!!!!

Παραγουάη: Σάντα Κρους... ΨΗΛΑ ΑΟΥΤ!!!!!!!!

Βραζιλία: Κοουτίνιο... ΓΚΟΛ

Παραγουάη: Ντέρλις Γκονσάλες... ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛ!!!!!

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζέφερσον, Ντάνι Άλβες, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Φιλίπε Λουίς, Φερναντίνιο, Ελίας, Κοουτίνιο, Ουίλιαν (60' Ντόουγκλας Κόστα), Ρομπίνιο (87' Έβερτον Ριμπέιρο), Ρομπέρτο Φιρμίνο (69' Ντιέγκο Ταρντέλι).

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ: Βιγιάρ, Μπρούνο Βαλντές, Πάουλο Ντα Σίλβα, Πάμπλο Αγκιλάρ, Πίρις, Βίκτορ Κάσερες, Ντέρλις Γκονσάλες, Αράντα (77' Όσκαρ Μαρτίνες), Έντγκαρ Μπενίτες (84' Όσκαρ Ρομέρο), Νέλσον Βαλντές (74' Μπομπαντίγια), Σάντα Κρους.

Βραζιλία - Παραγουάη 1-1 (3-4 πέν.)





TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ