COPA AMERICA

Βραζιλία - Κολομβία 0-1

Βραζιλία - Κολομβία 0-1

Η Κολομβία ήταν καλύτερη και νίκησε δίκαια με 1-0 την Βραζιλία χάρη σε γκολ του νέου αποκτήματος της Ίντερ, Χέισον Μουρίγιο. Πολλά νεύρα ο Νεϊμάρ που πήρε κόκκινη κάρτα μετά το τέλος του ματς, όπως και ο Μπάκα! (videos)

Η Κολομβία νίκησε με 1-0 την Βραζιλία, έτσι αμφότερες μετά από 2 αγωνιστικές στον 3ο όμιλο του Copa América 2015 έχουν από 3 βαθμούς, ενώ θυμίζουμε πως η "σελεσάο" πέρσι είναι αποκλείσει τους "καφετέρος" στα προημιτελικά του Μουντάλ 2014.

Ήταν καλύτερη η Κολομβία και επικράτησε δίκαια χάρη στο γκολ του Χέισον Μουρίγιο, κεντρικού αμυντικού που απέκτησε φέτος η Ίντερ από την Γραναδα με 8.000.000 (+2.000.000 μπόνους).

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα με τον Ντούνγκα στον πάγκο (μόνο νίκες μετά το Μουντιάλ), η Βραζιλία επιθετικά ήταν απαράδεκτη και ο Ρομπέρτο Φιρμίνο έχασε τρομερή ευκαιρία σε κενό τέρμα, ο Ντάνι Άλβες ήταν ο καλύτερος παίκτης της, ενώ ο Νεϊμάρ ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής.

Ο Νεϊμάρ με την κίτρινη που είδε αυτόματα έχασε το δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την Βενεζουέλα για την 3η αγωνιστική, ο διαιτητής του χαρίστηκε 2 φορές καιο δεν του έβγαλε 2η κίτρινη, αλλά τελικά μετά το τέλος του αγώνα πήρε απευθείας κόκκινη κάρτα, όπως και ο Κάρλος Μπάκα!

Ο αρχηγός της Βραζιλίας επιχείρησε να δώσει κουτουλιά τον Μουρίγιο και ο Μπάκα εν συνεχεία τον έσπρωξε με δύναμη. Και οι δύο δηλαδή χάνουν σίγουρα δύο ματς, την 3η αγωνιστική και τα προημιτελικά!

Βραζιλία - Κολομβία 0-1
Βραζιλία - Κολομβία 0-1
Βραζιλία - Κολομβία 0-1

Στο άλλο ματς του ομίλου για την 2η αγωνιστική παίζουν Βενεζουέλα και Περού αργά το βράδυ της Πέμπτης (02:30). Πόνταρε στον stoiximan.gr με 0% γκανιότα!

Βραζιλία - Κολομβία 0-1

Σκόρερ: 36' Μουρίγιο

Γήπεδο: "Μονουμεντάλ Νταβίντ Αρεγιάνο", Σαντιάγο

Διαιτητής: Ενρίκε Όσες (Χιλή)

Η Κολομβία διατήρησε το 4-4-2, με τον Πέκερμαν να βάζει παρτενέρ του Φαλκάο στην επίθεση τον Τεόφιλο Γκουτιέρες αντί του Μπάκα.

Στην Βραζιλία ο Ντούνγκα έβαλε στην άμυνα τον Τιάγκο Σίλβα αντί του Νταβίντ Λουίζ και στην επίθεση τον Ρομπέρτο Φιρμίνο αντί του Ντιέγκο Ταρντέλι, δηλαδή έπαιξε χωρίς επιθετικό, καθώς ο άσος της Χόφενχαϊμ σίγουρα δεν είναι στράικερ.

Βραζιλία - Κολομβία 0-1

Επιθετικά ανύπαρκτη στο πρώτο ημίχρονο η "σελεσάο", η Κολομβία είχε τον έλεγχο, απείλησε πρώτη φορά με το σουτ του Κάρλος Σάντσες στο 31' και στο 36' άνοιξε το σκορ με τον Χέισον Μουρίγιο, με τον στόπερ της Ίντερ (απόκτημα από Γρανάδα) να κάνει το 0-1 από κοντά έπειτα από εκτέλεση φάουλ και αδυναμία.

Στο 43' από "τακουνάκι" του Τεόφιλο Γκουτιέρες ο Κουαδράδο έχασε σπουδαία ευκαιρία (άστοχο σουτ), ενώ στο 44' η Βραζιλία έκανε την πρώτη της ευκαιρία, με τον Ντάνι Άλβες να κάνει εξαιρετική μπαλιά στον Νεϊμάρ που έκανε την κοντινή κεφαλιά αλλά απέκρουσε ο Οσπίνα.

Βραζιλία - Κολομβία 0-1

Μετά την απόκρουση η μπάλα χτύπησε στον Νεϊμάρ, ο οποίος πήρε κίτρινη κάρτα και εν συνεχεία θα μπορούσε να αποβληθεί ή μάλλον θα έπρεπε να αποβληθεί!

Με την κίτρινη κάρτα χάνει το ματς της 3ης αγωνιστικής με την Βενεζουέλα και εκνευρισμένος ζήτησε... εξηγήσεις από τον διαιτητή αρπάζοντάς τον από τον ώμο! Θα μπορούσε εύκολα να πάρει και 2η κίτρινη, όπως θα μπορούσε να πάρει και ένα λεπτό αργότερα, όταν αφού έκανε φάουλ στον Κάρλος Σάντσες εν συνεχεία έδωσε μπουνιά στην μπάλα. Ένα λεπτό ανοησίας του Νεϊμάρ με τον διαιτητή να του χαρίζεται!

Ο άσος της Μπαρτσελόνα μπήκε εκνευρισμένος και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 49' από καλή θέση έκανε ένα τραγικό σουτ, ενώ καλή ευκαιρία έχασε στην απέναντι εστία ο Χουάν Κουαδράδο στο 51'.

Βραζιλία - Κολομβία 0-1

Από ήρωας ο Μουρίγιο παραλίγο να γίνει μοιραίος στο 57'. Γύρισε την μπάλα λανθασμένα προς τα πίσω, ο Ελίας με Οσπίνα διεκδίκησαν την μπάλα που έφτασε στον Ρομπέρτο Φιρμίνο με κενό το τέρμα μπροστά του (ήταν ο Σαπάτα, αλλά ο Οσπίνα εξουδετερωμένος), όμως ο άσος της Χόφενχαϊμ έκανε απαράδεκτο πλασέ και η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Με Κοουτίνιο και Ντόουγκλας Κόστα η Βραζιλία ήταν περισσότερο επικίνδυνη, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.

Μετά το σφύριγμα της λήξης ο Νεϊμάρ επιχείρησε να ρίξει κουτουλιά στον Μουρίγιο, ο Κάρλος Μπάκα εν συνεχεία τον έσπρωξε με δύναμη και ο διαιτητής έδωσε κόκκινη κάρτα και στους δύο!

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζέφερσον, Ντάνι Άλβες, Μιράντα, Τιάγκο Σίλβα, Φιλίπε Λουίς, Φερναντίνιο, Ελίας (76' Ντιέγκο Ταρντέλι), Φρεντ (46' Κοουτίνιο), Ουίλιαν (69' Ντόουγκλας Κόστα), Νεϊμάρ, Ρομπέρτο Φιρμίνο.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Οσπίνα, Σούνιγα, Σαπάτα, Μουρίγιο, Αρμέρο, Κάρλος Σάντσες, Έντουιν Βαλένσια (80' Μεχία), Κουαδράδο, Χάμες Ροντρίγκες, Τεόφιλο Γκουτιέρες (76' Μπάκα), Φαλκάο (69' Ιμπάρμπο).

*κόκκινη κάρτα Νεϊμάρ και Μπάκα (μετά το τέλος)

Βραζιλία - Κολομβία 0-1



















TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ