COPA AMERICA

Τρίτη θέση για Κολομβία

Τρίτη θέση για Κολομβία

Με ένα γκολ του Κάρλος Μπάκα, η Κολομβία νίκησε 1-0 τις Ηνωμένες Πολιτείες και κατέλαβε την 3η θέση στο Copa America Centenario (video).

Η Κολομβία κατέκτησε την τρίτη θέση στο Copa America Centenario καθώς στον μικρό τελικό της διοργάνωσης που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής στο "University of Phoenix Stadium" (Aριζόνα) επικράτησε 1-0 των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ήταν στο 31' ο Κάρλος Μπάκα με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή μετά από κεφαλιά-πάσα του Αρίας, με τους διοργανωτές να έχουν στη συνέχεια ευκαιρίες για την ισοφάριση αλλά να μην τις αξοποιούν.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα αμφότερες οι ομάδες έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με κόκκινη κάρτα του Ορόσκι για τους διοργανωτές (93') και του Αρίας (94') για τους Κολομβιανούς, ενω αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες είχαν συγκρουστεί και στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων όπου και τότε είχαν επικρατήσει οι "καφετέρος" (2-0).

Τρίτη θέση για Κολομβία

Αυτή ήταν η καλύτερη παρουσία της Κολομβίας σε Copa America μετά το 2001 όπου είχε κατακτήσει το τρόπαιο ενώ με την τέταρτη θέση που κατέλαβε η ομάδα του Γιούργκεν Κλίνσμαν, ισοφάρισε το καλύτερο πλασάρισμα στην ιστορία της που είχε συμβεί το 1995.

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα της Δευτέρας είναι προγραμματισμένος ο μεγάλος τελικός του τουρνουά, με την Αργεντινή να αντιμετωπίζει την Χιλή στο "MetLife Stadium" (Νιου Τζέρσεϊ) σε μία επανάληψη του περσινού τελικού του Copa America.

ΗΠΑ - Κολομβία 0-1

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ