COPA AMERICA

Το μοναδικό τετ α τετ του Ιγκουαΐν που ΔΕΝ χάνεται!

Το μοναδικό τετ α τετ του Ιγκουαΐν που ΔΕΝ χάνεται!

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν είχε τη χρυσή ευκαιρία να γίνει ήρωας για την εθνική Αργεντινής όμως αντίθετα έγινε ξανά μοιραίος. Δείτε το απίστευτο τετ α τετ που έχασε ο φορ της Νάπολι απέναντι στον Κλαούντιο Μπράβο (video).

H κατάρα "χτύπησε" ξανά την Αργεντινή η οποία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έχασε στον τελικό του Copa America από την Χιλή στη διαδικασία των πέναλτι, ωστόσο θα μπορούσε η "αλμπισελέστε" να αποφύγει αυτό τον εφιάλτη αν ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν δεν έχανε το... άχαστο στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ήταν η στιγμή που ο αρχικανονιέρης της Serie A τη σεζόν που ολοκληρώθηκε (36 γκολ σε 35 ματς, νούμερο που δεν έχει πετύχει ποτέ κανείς άλλος στην ιστορία της κορυφαίας κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος) βγήκε τετ α τετ με τον Μπράβο, όμως το σκαφτό πλασέ που επιχείρησε για να τον νικήσει δεν ήταν πετυχημένο, αφού ήταν αδύναμο και η μπάλα πέρασε έξω από το δεξί δοκάρι του Χιλιανού κίπερ.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη τρομερή ευκαιρία ήρθε να προστεθεί σε αυτήν που είχε απέναντι στον Νόιερ στον τελικό του Μουντιάλ του 2014 αλλά και δίπλα σε αυτήν που είχε απωλέσει πέρυσι απέναντι στην ίδια ομάδα, και πάλι για τον τελικό του Copa America.

Football Cult: Δείτε τα νέα υπέροχα σχέδια των footshirts

Δείτε τις τρεις μεγάλες ευκαιρίες του Ιγκουαΐν σε ισάριθμους χαμένους τελικούς για την Αργεντινή:

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ