COPA AMERICA

Το δωμάτιο των Μέσι - Αγκουέρο για το Copa America

Το δωμάτιο των Μέσι - Αγκουέρο για το Copa America

Ειδικά διαμορφωμένο για τους Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Αγκουέρο θα είναι το δωμάτιο που θα τους φιλοξενήσει στο διάστημα που θα βρεθούν στις ΗΠΑ για το Copa America (VIDEO).

Στις 3 Ιουνίου το Copa America κάνει σέντρα με την αναμέτρηση των ΗΠΑ απέναντι στην Κολομβία. Τα πάντα είναι έτοιμα στις πόλεις που θα φιλοξενήσουν το μεγάλο γεγονός και όπως είναι λογικό τα ξενοδοχείο έχουν ετοιμάσει ειδικές... εκδόσεις στα δωμάτια τους αναλόγως την ομάδα που θα υποδεχθούν.

Στον Σαν Χοσέ των ΗΠΑ, λοιπόν, θα μείνει η αποστολή της Αργεντινής και οι ετοιμασίες είναι εντυπωσιακές ειδικότερα για το διάσημο ζευγάρι Μέσι - Αγκουέρο.

Συγκεκριμένα, κάθε πόρτα δωματίου έχει τις φωτογραφίες από τους παίκτες που θα φιλοξενήσει ενώ στα κρεβάτια υπάρχει πορτρέτο των ποδοσφαιριστών. Στην περίπτωση των Μέσι και Αγκουέρο, ωστόσο, θα υπάρχουν και οικογενειακές φωτογραφίες με τις συζύγους και τα παιδιά τους!

Αξίζει να σημειώσουμε πως η φιλία των δυο ποδοσφαιριστών κρατάει από το 2005 και την εποχή που αγωνίζονταν στις μικρές κατηγορίες εθνικές της Αργεντινής.

Δείτε σε βίντεο πως είναι οι χώροι:

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ